Evenimentul Zilei > Actualitate > Englezii sunt EXTAZIAŢI de DACIA SANDERO. „E mai ieftină decât vopseaua de pe un Ferrari”
Englezii sunt EXTAZIAŢI de DACIA SANDERO. „E mai ieftină decât vopseaua de pe un Ferrari”

Englezii sunt EXTAZIAŢI de DACIA SANDERO. „E mai ieftină decât vopseaua de pe un Ferrari”

Cel mai ieftin automobil din Marea Britanie va fi modelul Dacia Sandero, produs în România.

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, Dacia Sandero, care va avea un preţ de pornire în Marea Britanie de 5.995 de lire sterline (aproximativ 7.400 de euro) este mai ieftină decât multe dintre opţiunile suplimentare ale unor maşini sport de renume.
VEZI AICI CUM ARATĂ NOUA DACIA SANDERO

Astfel, un autoturism Dacia costă aproape la fel de mult ca dungile vopsite pe modelul de cursă Ferrari 599 sau ca vopseaua albă de pe un Maserati Quattroporte. Frânele de carbon ale modelului Porsche 911 sunt puţin mai ieftine decât o maşină nou-nouţă a constructorului român deţinut de Renault.
CITIŢI ŞI: Când va dota Dacia propriile modele cu cutie automată
Sandero va fi disponibilă în Marea Britanie din ianuarie 2013. Maşina cu cinci uşi este capabilă să transporte bagajele a cinci pasageri. Jurnaliştii englezi laudă portbagajul noului model Dacia, pe care îl consideră "cavernos", cu capacitatea de 1,200 de litri, atunci când scaunele din spate sunt rabatate.
CITIŢI ŞI: Cum configurezi corect un Sandero 2
Cea mai scumpă versiune Dacia Sandero este Laureate, care are toate oţiunile incluse şi costă 7.995 de lire sterline (9.900 de euro), care beneficiază de aer condiţionat, oglinzi ajustabile electric şi încălzite, volan de piele, patru boxe şi un limitator de viteză. Britanicii laudă şi consumul redus al automobilului produs la Mioveni.
CITIŢI ŞI: Noua gamă Dacia transformă uzina din Mioveni |FOTO
"Cu toate că a început de jos, firma românească a crescut enorm de când Renault a cumpărat-o în 1999. În fiecare din ultimii opt ani, a fost compania cu cea mai mare creştere de pe piaţa auto din Europa, urcând de la 5.000 de bucăţi vândute în 2004 la 350.000 în 2011", a declarat un purtător de cuvânt al Renault.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ioCiJ3PXDSY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
CITIŢI ŞI CELE MAI CITITE ŞTIRI DE PE EVZ.RO

  • Portret de miliardar. Creier de maimuţă, Lamborghini şi file de balenă! | VIDEO
  • EXCLUSIV. DOUĂ AMENINŢĂRI cu BOMBĂ pe aeroportul Henri Coandă. "Pleacă un avion spre Kiev? Spuneţi-i să nu mai plece că are o problemă"
  • MARTOR la ACCIDENTUL produs de diplomatul rus: "Şoferul era foarte calm, se uita la fata care tremura"