Evenimentul Zilei > Actualitate > Dorinel Munteanu a plecat de la Oţelul
Dorinel Munteanu a plecat de la Oţelul

Dorinel Munteanu a plecat de la Oţelul

Dorinel Munteanu nu mai e antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi. Dorinel s-a despărţit astăzi de gruparea cu care anul trecut a adus primul titlu din istoria Moldovei.

Inevitabilul s-a produs: Dorinel Munteanu a "divorţat" de Oţelul Galaţi.

Deşi mulţi se aşteptau ca despărţirea să fie una cu scandal, părţile şi-au strâns mâinile, s-au întrecut în felicitări, iar la final s-au pupat!

"Vreau să mulţumesc Oţelului. Şi domnului Marius Stan că mi-a dat şansa să antrenez la Galati şi că am reuşit să obţin performanţe cu această echipă.

Pot să spun că sunt mândru că am avut în jurul meu caractere, mă refer la suporteri, jucători şi la cei din conducere, doar aşa puteam duce Oţelul pe culmile succesului.

Sunt bucuros că am făcut parte din acest proiect. E o zi tristă pentru mine, dar am decis să încheiem contractul pentru binele echipei.

Ştiu că e nevoie de o schimbare. Galaţiul va rămâne în inima mea pentru totdeauna, am trăit cele mai frumoase momente că antrenor, suporterii au gustat din succesul echipei şi mereu mă voi întoarce cu plăcere la Galati", a spus Dorinel Munteanu.

Marius Stan, primarul oraşului Galaţi, a vorbit şi el despre despărţirea de Dorinel Munteanu:

"Orice despărţire este un moment dificil. Am decis de comun acord să încetăm această colaborare, ne-am despărţit amiabil.

E normal să fie şi momente tensionate în viaţa unei echipei, dar acum vor rămâne doar lucrurile frumoase, iar acestea sunt cei 3 ani şi jumătate de colaborare în care am obţinut cele mai mari performanţe, câştigarea campionatului şi a Supercupei.

La aceste performanţe, antrenorul a avut o contribuţie majoră. Îl felicit pe Dorinel pentru perioada desfăşurată la Oţelul. E antrenorul cu cele mai bune performanţe din istoria clubului Oţelul.

Am încercat să prelungim această perioadă de agonie, însă era clar că trebuia făcută o schimbare. Nu vreau să cred că îl sacrificăm pe Dorinel. Vreau să cred că e doar un ciclu care se încheie.

Sperăm că acest moment să fie un declic care să se dovedească benefic".