TELENOVELA CONTINUĂ. Dan Diaconescu a "arătat" că avea banii pentru cumpărarea Oltchim

TELENOVELA CONTINUĂ. Dan Diaconescu a "arătat" că avea banii pentru cumpărarea Oltchim

Dan Diaconescu a prezentat, aseară, la sosirea de la Londra trei documente originale care ar atesta că vinerea trecută deţinea 43 de miloane de euro pentru cumpărarea combinatului Olchim.

"Am depus actele în regulă la licitaţie, am fost acceptaţi cu un preţ de 15 ori mai mare decât cei care au pierdut-o. Bazându-ne pe infrmaţii că domnul Ponta pregăteşte o contraofensivă de ordin penal, ne-am grăbit ca începând de vineri (30.09 n.r) să semnăm acest contract, chiar şi condiţiile impuse de guvern" , a spus Diaconescu înainte de prezentarea documentelor.

Patronul OTV a precizat că a fost scos ilegal anticipat din licitaţie pentru că se aflase că deţine banii necesari. Omul de afaceri a prezentat trei extrase de cont cu veniturile pe care le deţine la banca HSBC. Documentele atesă faptul că el deţinea la finalul săptămânii trecute, banii necesari, într-un cont aflându-se 19 milioane de euro, iar în altul 24 de milioane de euro, în total 43 de milioane de euro. Mai mult, Diaconescu a precizat că banii pe care i-a scos din bancă săptămâna trecută sunt încă la dispoziţia Guvernului pentru plata angajaţilor de la Oltchim. Patronul OTV a anunţat aseară că azi va depune o plângere penală împotriva autorităţilor.

  • Finalul telenovelei Oltchim. Ponta: Vulpescu va fi schimbat, DD la Parchet
  • "Circ la minister", o cacealma de Dan Diaconescu
  • Dan Diaconescu: "Vom face plângeri penale împotriva domnilor Ponta şi Vulpescu"
  • Victor Ponta: Licitaţia la Oltchim a eşuat. Nu mai vrem ca Vulpescu să se ocupe de această privatizare
  • Telenovela Oltchim. Diaconescu a ridicat de la bancă banii de salarii!
  • Un partener al lui Dan Diaconescu spune ca acesta n-are banii pentru Oltchim!
  • Privatizarea Oltchim, transformată în circ. DD: Cer demisia lui Ponta, a minţit cu neruşinare! Guvernanţii: Arată banii!

Ne puteți urmări și pe Google News