Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana României, a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii.

Echipa pregătită de tehnicianul danez Jakob Vestergaard a învins, pe teren propriu, formaţia austriacă Hypo Viena, scor 30-25.

După ce a jucat preţ de câteva minute joi la Braşov, în campionat, Cristina Neagu a forţat puţin în meciul cu Hypo. Neagu a făcut un joc excelent.

După meci, Cristina a fost de faţă la semnarea contractului dintre Petrom şi gruparea vâlceană, compania petrolieră devenind principalul sponsor al echipei de handbal.

"Ne bucurăm că problemele financiare sunt pe cale să se rezolve. Iar acest lucru ne oferă liniştea pentru a ne pregăti să obţinem performanţă, rezultatele pe care ni le-am propus. Sper să-i facem pe cei de la Petrom să fie mândri de rezultatele noastre", a spus Neagu.

La parafarea înţelegerii au fost prezenţi Răzvan Nicolescu (directorul de afaceri publice şi reglementare OMV Petrom), Narcisa Lecuşanu (director în cadrul FR de Handbal), Cristina Neagu şi Andrei Luca – vicepreşedinte Oltchim.

"Am semnat acest contract în ideea de a juca finala Ligii Campionilor şi de a o câştiga", a spus Luca.

Andrei Luca i-a oferit lui Nicolescu o eşarfă şi un tricou cu numărul 4 cu însemnele Oltchimului. "Răzvan Nicolescu a jucat handbal în tinereţe la juniori cu acest număr şi de azi este alături de echipa", a afirmat Luca.

"Sunt de mai de mult timp alături de echipă. Sala unde se joacă partida poartă numele împăratului Traian, iar dacii aveau ca standard un simbol asemănător cu sigla Petrom. Clubul Oltchim este un simbol pentru sportul românesc şi era de datoria noastră să fim alături de el.

Nu este prima implicare a Petromului în sport, în 2011 am sprijinit fetele de la gimnastică, care ulterior au luat medalii olimpice la Londra. O să virăm în următoarele săptămâni o primă tranşă de 250.000 de euro către club", a spus Nicolescu

Te-ar putea interesa și: