Antonescu a rămas cu o traumă serioasă: Nu-l mai recunoaşte pe Băsescu preşedinte

Antonescu a rămas cu o traumă serioasă: Nu-l mai recunoaşte pe Băsescu preşedinte

Într-o emisiune televizată, liderul liberalilor, Crin Antonescu, spune că nu ia în calcul o colaborare cu cei din PDL şi că a "dezminţit acest lucru până când a obosit".

Despre relaţia cu Traian Băsescu după referendum "Probabil dacă ne vom vedea undeva ne vom saluta, vom da mâna, dar cu Traian Băsescu în calitate de preşedinte, recunoscându-i această calitate nu voi vorbi niciodată. La nivelul relaţiilor politice eu nu recunosc legimitatea acestui preşedinte." Despre o posibilă alianţă cu PDL "E o minciună! A trebuit să dezmint refacerea colaborării PNL cu PDL. Am tot dezminţit până când am obosit şi până la urmă au obosit şi cei care mă tot întrebau." PNL are un drum foarte clar, iar pe drumul ăla nu se găseşte PDL, dar deloc. Se continuă în speranţa că vor deruta nişte oameni din PNL. Ei (n.r. PDL) vorbesc pentru proprii militanţi şi votanţi pentru că trebuie să le dea o rază de speranţă." În emisiunea de la Antena 3, unde Crin Antonescu a fost invitat, a intervenit telefonic şi Victor Ponta. Acesta a spus că relaţiile dintre partidele Alianţei USL sunt foarte bune.

"Noi suntem legaţi ca în acel film în care au evadat, dar erau în continuare legaţi unul de altul. Ori câştigăm împreună, ori pierdem împreună. Dacă nu se întâmplă acest lucru, amândoi vom fi responsabili de un proiect pe care l-am început împreună", a declarat Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News