Confruntare directă între Cătălin Cherecheş, Gigi Becali şi Sorin Roşca Stănescu

Confruntare directă între Cătălin Cherecheş, Gigi Becali şi Sorin Roşca Stănescu

Invitat la Realitatea TV, Sorin Roşca Stănescu a intrat într-o confruntare verbală cu primarul Cătălin Cherecheş pe subiectul candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL. Gigi Becali a intervenit telefonic.

Primarul de la Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a contrat cu Sorin Roşca Stănescu, în direct la Realitatea TV, pe tema candidaturii omului de afaceri Gigi Becali pe listele USL. Becali a fost şi el contat telefonic şi, surprinzător, s-a declarat de acord cu opiniile primarului Cherecheş. "Dacă organizaţia PNL şi PSD de la sectorul 6 unde am înţeles că va candida Gigi Becali au fost de acord cu această nominalizare nu cred că lucrurile mai pot să fie comentate. Dacă ne onorează sau nu este o altă discuţie. Pe mine mă interesează să fie respectată munca noastră în organizaţie. Eu vreau ca aici la Baia Mare să fim respectaţi de conducerea partidului", a declarat primarul Cătălin Cherecheş. El s-a plâns de faptul că organizaţia sa a făcut nominalizări, le-a votat, iar conducerea partidului le-a impus alte nume. Omul de afaceri Gigi Becali a intervenit telefonic şi a ţinut să precizeze că este de acord cu declaraţiile primarului de la Baia Mare. "Când eram preşedinte PNG spuneam că preşedinţii de asociaţii politice şi cei ce au câştigat alegerile locale, aceia sunt în măsură să facă nominalizări", a declarat Becali. "Nu putem trimite în Parlamentul României oameni care patru ani de zile au fost parlamentari şi nu au fost decât simpli turişti, nu au făcut nimic pentru Maramureş sau pentru Baia Mare. Nu are acum importanţă numele", a declarat Cherecheş.

"Evaluăm posibilitatea ca cei pe care îi sustine organizaţia, dacă nu vor fi acceptaţi, să candideze independenţi, să câştige cu peste 50% şi îi aducem după aceea înapoi în PNL. Dacă pe cei din conducerea partidului nu-i intersează eficienţa electorală, pe noi ne interesează", a mai spus liberalul băimărean.

Ne puteți urmări și pe Google News