Cunoscut: preţul noului model Dacia Logan 2

Cunoscut: preţul noului model Dacia Logan 2

Directorul general Dacia, Jerome Olive, a anunţat, indirect, preţul de pornire al noului Logan. În timpul unei conferinţe de presă organizate ieri la Mioveni, oficialul francez a lăsat să se înţeleagă că noul Logan nu va fi mai scump decât actualul model.

Cât va costa noul Logan? Nu mai mult decât actualul Logan. Ceea ce însemnă un preţ minim de 6.500 de euro cu TVA inclusă.

Informaţia a fost oferită - voit sau nu - de însuşi directorul general Dacia, Jerome Olive.

Vorbind despre investiţiile în retehnologizarea fabricii Dacia din România, şi făcând trimitere la beneficiile oferite de această iniţiativă, oficialul francez a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă organizate ieri la Mioveni, că noile modele prezentate la Paris (Sandero şi Logan) pot fi - şi din această cauză - comercializate cu aceleaşi preţuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

E drept că gama Sandero s-a ieftinit chiar (lejer, de la 7.300 de euro, modelul anterior, la 6.990 de euro - cel nou), dar vestea referitoare la Logan 2 rămâne una cu certitudine bună. CITIŢI ŞI:

  • Directorul Dacia, enervat de relatările "delirante" despre plecarea Renault din România
  • Dacia ieftineşte noile modele. VEZI CU CÂT! | GALERIE FOTO
  • Directorul Grupului Renault, despre o eventuală plecare din România: "Există oricând posibilitatea să mutăm situri către Maroc"
  • Dacia trasează fără echivoc diferenţa dintre Logan şi Sandero