Blaga, către MRU în scandalul cheltuielilor de protocol: Ai grijă ca asta să nu fie borduriada ta

Blaga, către MRU în scandalul cheltuielilor de protocol: Ai grijă ca asta să nu fie borduriada ta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga i-a oferit sfaturi lui Mihai Răzvan Ungureanu în privinţa scandalului cheltuielilor de protocol. Acesta l-a sfătuit să reacţioneze mai ferm şi mai prompt în scandalul privind cheltuielile pe care MRU le-ar fi făcut cu protocolul în calitate de prim-ministru.

"Eu l-am sfătuit pe domnul Ungureanu să se manifeste mai ferm pentru că are de partea sa declaraţiile ultimilor trei secretari generali ai Guvernului, dintre care doar unul era membru PDL. Printre ei, domnul Ilie Bolojan, actualmente primar al Oradiei, care a spus că sunt nişte prostii", a spus Blaga, la RTV.  Preşedintele PDL a mai spus că dacă MRU nu reacţionează mai ferm, atunci este posibil ca fostul premier să aibă soarta fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu care nu a răspuns la atacurile împotriva sa legate de contractele primăriei, fapt ce i-a adus prejudicii de imagine. "Domnul Ungureanu va trebui să fie mult mai ferm. I-am şi spus: 'Ai grijă ca asta să nu fie borduriada ta'. Nici Adriean Videanu nu a făcut nimic, a crezut că lucrurile se rezolvă de la sine", a comentat Blaga.

Blaga promite să nu colaboreze cu Dan Diaconescu În plus, Blaga a promis că nu va colabora politic cu Dan Diaconescu şi că nu va participa la emisiunile acestuia.

"Nu am avut niciodată o înţelegere cu Dan Diaconescu, nu am să calc niciodată pe la OTV. Şi asta pentru că nu pot să servesc o persoană de un cinism ieşit din comun. Dan Diaconescu proteşte lumea cu televizorul, nu îţ întrece în cinism decât domnul Ponta. (...) Nu voi colabora politic într-o construcţie unită cu Dan Diaconescu", a spus Blaga, la România Tv.

Ne puteți urmări și pe Google News