Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali către Diaconescu: „Nu-mi eşti duşman şi te voi iubi tot timpul”. PLUS: Accept minciuna de interes naţional
Becali către Diaconescu: „Nu-mi eşti duşman şi te voi iubi tot timpul”. PLUS: Accept minciuna de interes naţional

Becali către Diaconescu: „Nu-mi eşti duşman şi te voi iubi tot timpul”. PLUS: Accept minciuna de interes naţional

Intenţia lui Gigi Becali de a intra în PNL şi de a candida în acelaşi colegiu ca Dan Diaconescu l-a pus pe gânduri pe acesta din urmă.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat la România TV că nu vrea să candideze împotriva lui Gigi Becali şi că se mai gândeşte dacă va intra în cursa pentru parlamentare. Diaconescu şi-a menţinut intenţia de a candida în acelaşi colegiu ca preşedintele PSD, Victor Ponta, dar numai dacă va fi sigur că acesta poate scoate peste 50%, pentru a-l împiedica să-şi câştige colegiul din primul tur.
"Eu probabil nu candidez nicăieri. Dacă o voi face, dacă simt că Victor Ponta trece de 51%, atunci voi candida în colegiul domnului Ponta. Constat că domnului Ponta îi este frică de mine şi mă trimite el direct în colegiul din sectorul 6, deci nu mă acceptă în colegiul lui din Gorj. Este importantă această disperare a USL-ului", a declarat Diaconescu.

Patronul OTV a felicitat PNL şi pe Becali pentru asocierea electorală pe care o pun la cale şi a spus că speră ca pe Becali să-l urmeze în PNL şi Corneliu Vadim Tudor.
El şi-a exprimat dorinţa să se confrunte cu patronul Stelei "în finala pentru Preşedinţie". "Uite, acum iar a început să bată câmpii. Băi Dane, tu eşti nebun? Ce faci, bagi strâmbe? De la minciună acum sari la îmbârligături…. Eşti îmbârligător acum…", a reacţionat Becali la auzul acestei idei năstruşnice. Acesta a subliniat că el îl susţine la prezidenţiale pe Crin Antonescu, apoi s-a lansat într-o declaraţie de dragoste la adresa lui Diaconescu: "Nu-mi eşti duşman şi te voi iubi tot timpul. Eu ţin minte tot ce am avut noi frumos în tinereţe", a spus el. Timpurile frumoase la care se referea Becali cu nostalgie erau de fapt vremurile când se certa cu Dan Diaconescu la OTV. "Asta nu înseamnă că dacă o să fim într-o luptă politică, tu într-o barcă, eu într-o barcă, asta e, ne luptăm", l-a prevenit el.

Principiile lui Becali: Accept minciuna dacă e de interes naţional sau de partid

Într-o tiradă demnă de Caragiale, patronul Stelei şi-am expus principiile, printre care şi ura faţă de minciună, Sigur, cu excepţii. "Am spus că îmi schimb comportamentul odată cu intrarea în PNL, dar minciuna nu o s-o accept niciodată. A, numai dacă este la nivel instituţional. Dacă este de interes naţional sau de interes de partid. Asta este altceva, dar când este o minciună pentru interesul unei singure persoane, nu accept niciodată", a spus Becali.
CITIŢI ŞI:

  • Şeful liberalilor despre cooptarea lui Becali în PNL: Mai bine să fie în cort şi să scuipe afară decât viceversa
  • PNL va negocia o alianţă cu Becali. Acesta face circ la televizor: "După ce că eşti prost, eşti şi urât, şi chelios!"
  • Râde ciob de oală spartă: Robert Negoiţă vrea o atitudine mai cumpătată din partea lui Becali
  • Ponta recunoaşte: Becali va candida acolo unde candidează şi Dan Diaconescu
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.