Evenimentul Zilei > Actualitate > Antena 3 pune tunurile pe Ponta. Ameninţările lui Radu Tudor la adresa premierului
Antena 3 pune tunurile pe Ponta. Ameninţările lui Radu Tudor la adresa premierului

Antena 3 pune tunurile pe Ponta. Ameninţările lui Radu Tudor la adresa premierului

Tonul moderat al lui Victor Ponta privind lista achiziţiilor de protocol făcute în timpul mandatului de premier al lui Mihai Răzvan Ungureanu, buchetul de flori primit de ziua sa de la Traian Băsescu şi discursul despre coabitare l-au scos din sărite pe moderatorul Antenei 3, Radu Tudor. Ieri seară, acesta a afirmat că "nu îl înjură" pe Victor Ponta pentru că este ziua sa de naştere, dar a promis că îşi va lua revanşa azi. "Să se uite mâine la Ordinea Zilei", l-a avertizat şi Dana Grecu, pe premier.

"Azi nu îl înjur pe Ponta şi nu îl critic că e ziua lui, face 40 de ani şi îi doresc multă sănătate, dar mâine… Azi nu, dar mâine, discutăm despre chestiunea asta şi mi se pare că a picat în capcana asta, de a încerca să fie băiat bun cu oricine. Nu ştiu cine l-a sfătuit, nu ştiu dacă vine din propria convingere dar el încearcă să fie the good guy cu toată lumea. Şi cu trandafirii de la Băsescu şi cu cremele de la Ungureanu", a promis Radu Tudor. 
Moderatorul Antenei 3 a mai criticat şi atitudinea de "good guy" a premierului, despre care a spus că este una greşită.
"Eu consider că e pe o cale greşită, dar poate gândul acesta de a fi băiatul bun, de a nu mai critica pe nimeni, de a încerca să aibă o coabitare cu toată lumea şi un dialog civilizat cu toată lumea(…) şi să mergem înainte până în 2014. Asta este viziunea domniei sale acum, mâine o să fim puţin mai ascuţiţi în atitudine. azi face omul 40 de ani iese cu soţia cu copiii la o masă privată", a mai spus Radu Tudor
"Să se uite mâine la Ordinea Zilei", i-a transmis Dana Grecu lui Victor Ponta pe care l-a sfătuit şi " să iasă din starea de sedare în care se află".
Şi Mugur Ciuvică, un invitat permanent în studiourile Antenelor, a afirmat, la rândul său, că Victor Ponta a avut o atitudine" incorect de relaxată" privind cheltuielile de protocol ale fostului premier Ungureanu.
Atent, Ciuvică a sărit în ajutorul lui Victor Ponta şi i-a oferit indicaţii legat de ceea ce trebuie să facă în acest caz: "El trebuie să ceară celor de la SGG şi RAAPPS care sunt în subordinea lui, să explice parfum cu parfum şi cremă cu cremă, cine a cumpărat-o, cine a semnat ordinul de cumpărare, şi unde le-au dus. Cine a dus lăzile cu vin, cine a dus cremele, cine le-a luat, cine le-a cumpărat. E un traseu foarte clar".
Moderatorii emisiunii s-au arătat  deranjaţi şi de faptul că Victor Ponta nu a afirmat clar în cadrul unei emisiuni că USL îi va apăra scaunul lui Crin Antonescu de la Senat, în contextul discuţiei despre contestaţia depusă de PDL în acest sens.