O şina de tramvai i-a intrat în stomac unui şofer, prin podeaua maşinii!

O şina de tramvai i-a intrat în stomac unui şofer, prin podeaua maşinii!

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost rănit grav după ce o bucată de şină de tramvai a străpuns podeaua maşinii sale, l-a rănit la picior, iar apoi a intrat în stomac.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Mărăşeşti din Capitală. UPDATE. Şoferul a fost operat la Spitalului Floreasca pentru a-i fi scoasă bara metalică din stomac. Mediciiau precizat că leziunile de la picior sunt superficiale, iar în acest moment, bărbatul se află la Terapie Intensivă. Şoferul a ajuns la spital aseară, după un accident bizar. El circula pe linia de tramvai, pe bulevardul Mărăşeşti, când o tijă metalică s-a înfipt în maşină, a trecut prin podeaua autoturismului, la rănit la picior şi a intrat în stomac. Şoferul conducea un autoturism Dacia 1310 şi mergea pe linia de tramvai de pe Bulevardul Mărăşeşti, dintre Bulevardul Cantemir către strada Candiano Popescu.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei a precizat că în zona în care a avut loc accidentul şoferii pot circula pe linia de tramvai, aceasta fiind considerată bandă de circulaţie. Oamenii care stau în zonă spun că nu este pentru prima oară când sunt probleme din cauza şinelor de tramvai.

Ne puteți urmări și pe Google News