Manchester United, umilită de Tottenham pe Old Trafford. Meci de poveste între Hoffenheim și Bremen

Manchester United, umilită de Tottenham pe Old Trafford. Meci de poveste între Hoffenheim și Bremen sursa: Facebook

Manchester United a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, partida jucată, duminică, pe teren propriu, cu Tottenham, în etapa a 6-a din Premier League. Un alt meci dezastruos făcut de trupa lui Erik ten Hag, care a primit gol în minutul 3, de la Brennan Johnson (3) și și-a complicat existența după ce Bruno Fernandes a fost eliminat în minutul 42.

Tottehnam a făcut instrucție cu Manchester United chiar pe Old Trafford

Tottenham a profitat de avantajul numeric și a mai înscris de două ori, reușitele fiind semnate de Dejan Kulusevski (47) și Dominic Solanke (77). Internaționalul român Radu Drăgușin a apărut și el pe teren, în minutul 81. United este pa locul al 12-lea, cu 7 puncte, Spurs ocupă poziția a 8-a, cu 10 puncte. Tot duminică, Ipswich și Aston Villa au remizat, scor 2-2 (Delap - 8 și 72 / Rogers - 15 și Watkins - 32).

Meci istoric în Bundesliga, Hoffenheim a pierdut cu Werder Bremen după ce a condus cu 3-0 în minutul 12

Meci foarte spectaculos, azi, în Bundesliga, acolo unde Hoffenheim a fost învinsă, pe teren propriu, de Werder Bremen, scor 3-4. Gazdele au plecat ca din tun și au condus cu 3-0 după golurile marcate de Marius Bulter (5 și 8) și Adam Hlozek (12). Gazdele și-au pierdut elanul imediat, pentru că Stanley Nsoki a fost eliminat în minutul 18. Werder a egalat până la pauză, goluri înscrise de Julian Malatini (21) și Jens Stage (26 și 39). Tot Stage a dat lovitura decisivă, în partea a doua a meciului, în minutul 49).

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot duminică, Holstein Kiel a pierdut, pe teren propriu, cu Eintracht Frankfurt, scor 2-4 (Machino - 30 din penalty și 50) / Marmoush - 25 și 65, Matanovici - 47 și Tuta - 74).

În Serie A, Lazio a învins-o în deplasare pe AC Torino, scor 3-2 (Che Adams - 67 și Saul Coco - 90+2 / Matteo Guendouzi - 8, Boulaye Dia - 60, Tijjani Noslin - 89). Como a trecut de Verona, scor 3-2 (Patrick Cutrone - 43 și 72, Andrea Belotti - 89 / Darko Lazovici (53 - penalty) și Mathis Lambourde (90+4).

Empoli și Fiorentina au încheiat la egalitate, fără goluri, 0-0.

 

Revista presei