Cu cine se va duela Simona Halep în turneul de la Hong Kong. Se anunță un meci dificil

Cu cine se va duela Simona Halep în turneul de la Hong Kong. Se anunță un meci dificil Simona Halep. Sursa foto: Instagram/ Simona Halep

Simona Halep va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild card. Românca, aflată în prezent pe locul 1.130 în lume, nu a mai jucat din mai, când era nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

A fost învinsă în turneul de la Miami

Fosta dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros şi Wimbledon) a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida). Primul ei meci după scandalul de dopaj nu a fost așa cum și-a imaginat, dar românca nu și-a pierdut speranța.

SImona Halep

Simona Halep Sursa foto: Facebook

Cu cine se va duela Simona Halep la Hong Kong

Simona Halep va participa la turneul WTA 250 de la Hong Kong (28 octombrie-3 noiembrie). Turneul WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, va avea loc între 30 septembrie şi 6 octombrie.În primul tur, românca va juca cu australianca Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA), o jucătoare născută în Rusia.

Simona Halep, dopaj

Simona Halep. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Salutare tuturor! Mi-am dat seama că e o zi grozavă pentru a vă da vestea că voi reveni pe teren mai devreme decât mă așteptam. O să zbor la Hong Kong mâine (n.r. duminică) pentru a participa la WTA 125 Hong Kong Open. Le mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și abia aștept să vă văd acolo”, a anunțat Simona Halep.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep a împlinit 33 de ani

În ziua în care a anunțat că va participa la turneul din Hong Kong, Halep a împlinit 33 de ani. Dubla câștigătoare de Grand Slam, jucătoare cu un total de 24 de trofee în palmares, și-a serbat ziua de naștere părinții ei, pe fratele Nicolae și cumnata Luminița, alături de fiica acestora. Sportiva le-a arătat fanilor și câteva imagini de la ziua ei de naștere.

Revista presei