Trump, mulțumit că bugetul Secret Service a fost majorat pe fondul amenințărilor din Iran

Trump, mulțumit că bugetul Secret Service a fost majorat pe fondul amenințărilor din Iran Donald Trump / Sursa foto: Captură video

Candidatul Partidului Republican pentru Casa Albă, Donald Trump, s-a declarat mulțumit că bugetul Secret Service a fost majorat printr-o decizie susținută de ambele partide.

Trump, mulțumit de majorarea bugetului Secret Service

Comentariul fostului președinte vine după ce a fost subiectul a două tentative de asasinat, una petrecută în iunie, la un miting electoral ținut în Pennsylvania, când a fost împușcat în ureche, iar o persoană din public a fost ucisă, și cea de a doua petrecută în septembrie, în timp ce juca golf pe terenul său din Florida.

„Amenințări mari asupra vieții mele din partea Iranului. Întreaga armată a SUA urmărește și așteaptă. Iranul a făcut deja mișcări care nu au funcționat, dar vor încerca din nou. Nu este o situație bună pentru nimeni.

Sunt înconjurat de mai mulți oameni, de mai multe pistoale și de mai multe arme decât am văzut până acum.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mulțumim Congresului pentru că a aprobat în unanimitate mult mai mulți bani pentru Secret Service - Zero Voturi „NU”, strict bipartizan. Mă bucur să văd că republicanii și democrații se pot înțelege pentru ceva. Un atac asupra unui fost președinte este o „dorință de a muri” pentru atacator!”, a scrit Donald Trump pe rețeaua X.

Echipa lui Trump, nemulțumită de protecția oferită fostului președinte

Fostul președinte și mulți dintre Republicani au acuzat administrația Biden-Harris, după prima tentativă de asasinat, că a refuzat, în repetate rânduri, să-i sporească paza candidatului la președinția SUA.

Mai mult, atentatul din Pennsylvania a fost un eșec extrem de grav al Secret Service, insituția care se ocupă de paza demnitarilor. Acest eșec în a-l proteja pe Donald Trump s-a soldat cu schimbarea conducerii serviciului de protecție și pază.

Donald Trump, îl pune în dificultate pe Joe Biden

Donald Trump, Sursa foto Facebook

Iar referința la Iran a fostului președinte american vine în urma dezvăluirilor potrivit cărora Trump a fost informat de oficialii serviciilor de informații din Statele Unite cu privire la amenințări „reale și specifice” de asasinat împotriva sa din Iran, a anunțat campania candidatului Partidului Republican la președinție.

Fostul președinte, ținta dictaturii islamiste din Iran

Trump „a fost informat astăzi de Biroul Directorului de Informații Naționale cu privire la amenințările reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina, într-un efort de a destabiliza Statele Unite și de a semăna haos în țară”, a declarat directorul de comunicare al campaniei Trump, Steven Cheung.

Potrivit acestuia, „oficialii de informații au descoperit că amenințările au continuat și că atacurile coordonate s-au intensificat în ultimele luni”.

De asemenea, echipa de campanie a lui Donald Trump a fost ținta hackerilor din Iran, care au furat informații critice despre strategia electorală a acestuia pentru a le oferi contracandidaților săi din Partidul Democrat. Deocamdată nu este clar dacă documentele furate de hackerii dictaturii islamiste de la Teheran au și ajuns la cuplul Biden-Harris, contracandidații succesivi ai lui Trump în cursa pentru Casa Albă.

 

 

Revista presei
Limba lui Hristos