Ioana Ene Dogioiu îi bate obrazul lui Dan Tăpălagă. Totul a pornit de la DNA

Ioana Ene Dogioiu îi bate obrazul lui Dan Tăpălagă. Totul  a pornit de la DNA DNA. Sursa foto: Facebook

Un război mocnește între doi jurnaliști, Ioana Ene Dogioiu și Dan Tăpălagă. Într-un articol publicat pe SpotMedia, Dogioiu nu s-a ferit să-și exprime frustrarea legată de ceea ce numește „aroganța deontologică” a unor jurnaliști, aruncând săgeți directe către Tăpălagă.

Dogioiu: Critici tăioase la adresa susținătorilor lui Daniel Morar

Ioana Dogioiu

Sursa foto: Spotmedia

Ioana Dogioiu începe prin a critica dur jurnaliștii care, în opinia ei, au susținut acțiunile fostului șef al DNA, Daniel Morar. Ea sugerează că aceștia, printre care îl numără și pe Dan Tăpălagă, au închis ochii la „distrugerea justiției” orchestrată de Morar și au contribuit la alimentarea unui val de ură împotriva fostei șefe DNA, Codruța Kovesi.

„După ce ai susținut din toată inima demersul diabolic de distrugere a justiției și ura împotriva Codruței Kovesi, este ridicol să mai dai lecții de deontologie altora”, scrie Dogioiu.

Atacuri la nivel personal. Dan Tăpălagă este acuzat de ipocrizie

Dogioiu nu se oprește doar la critici profesionale, ci face referiri personale la Dan Tăpălagă. Ea îi reproșează acestuia că a calomniat o judecătoare valoroasă pentru a-și susține teoriile și l-a validat pe noul șef DNA, deși ar fi știut de implicarea acestuia în dosarul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă, scrie Flux24.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Dogioiu sugerează că Tăpălagă ar trebui să fie mai atent la propriile sale greșeli și acțiuni, decât să ofere „lecții de deontologie” altora, în contextul unei polemici recente pe tema declarațiilor lui Kelemen Hunor.

Polemicile dintre Dogioiu și Tăpălagă nu sunt noi.

Revista presei