Cum arată unul dintre cele mai mici aeroporturi din lume. Sala de așteptare, sub un copac de mango

Cum arată unul dintre cele mai mici aeroporturi din lume. Sala de așteptare, sub un copac de mango Sursa foto Facebook/ Cel mai mic aeroport din lume

Dacă ați călătorit vreodată din aeroporturile mari, atunci știți ce fel de activități puteți face. Fie că te bucuri de un sandwich înainte de îmbarcare, fie că beți o halbă de bere sau o cafea, oportunitățile sunt nelimitate. Acum a fost dezvăluit unul dintre cele mai mici aeroporturi din lume. Situat în Aguachica, Columbia, aeroportul Hacaritama este atât de mic încât abia există spațiu pentru un aparat de scanare.

Există doar două zone de așteptare, una în care sosiți și cealaltă pentru a verifica manual bagajele.

Unul dintre cele mai mici aeroporturi din lume

Aeroportul vă oferă un bilet pentru a vă revendica bagajul atunci când ajungeți la destinație. Acest lucru, fără îndoială, va stârni neliniște în rândul unor călători nervoși.

Sala de așteptare este un loc cu adevărat special. Oamenii trebuie să stea sub un copac de mang0.

Ne puteți urmări și pe Google News

Utilizatorul TikTok @travelercolombia, care se mândrește cu 76 800 de urmăritori, și-a împărtășit recent experiența de pe aeroportul din Columbia.

„Aici am bagajul meu de mână. Aici îi puteți vedea pe ceilalți pasageri care așteaptă să fie chemați să intre în a doua sală de așteptare. De cealaltă parte este pista de aterizare pentru avioane. Pasagerii care au ajuns târziu stau la coadă în soare. Aceasta este a doua sală în care intri când ești pe punctul de a te îmbarca. Îniante să intri, îți mai fac o verificare manuală a bagajelor de mână. Există o singură toaletă pentru bărbați și una pentru femei. Uite, este destul de spațioasă și curată. Este o cantitate bună pentru că avioanele transportă doar 48 de pasageri. Aici am găsit un păianjen în baie”, a spus aceasta pe contul de TikTok.

@travelercolombia ¿Qué te parece? 😁 #fyp #aeropuerto #aguachica #aguachicacesar #elpaisdelabelleza #viajescolombia #viajes #turismocolombia ♬ sonido original - Traveler Colombia

Cum sunt avioanele?

Vorbind despre momentul în care a urcat la bordul avionului, ea a dezvăluit cum trebuie să ajungi acolo devreme. Avionul poate părea mai mic, dar scaunele sunt aparent confortabile. În general, ea a crezut că experiența a fost „trăsnet”. De când și-a împărtășit experiența, videoclipul a adunat 172.000 de aprecieri și 2.900 de comentarii.

„Ai dreptate, este cel mai tare aeroport din lume. Lucrurile simple sunt cele mai frumoase”, a spus un comentator.

În timp ce altul a adăugat că„ cel mai bun lucru este că mango-urile sunt gratuite.”

Un altul a întrebat: „ce se întâmplă când plouă?”. Întrebarea nu a rămas fără răspuns. O altă persoană a spus că „am fost acolo când ploua și foloseau umbrele pentru a te duce la avion”, conform mirror.com.

 

Revista presei