Cât câștigă o manichiuristă pe zi. Suma este colosală

Cât câștigă o manichiuristă pe zi. Suma este colosală Sursa foto: Arhiva EVZ

O manichiuristă care face în medie șapte –opt manichiuri pe zi cu model, ajunge să câștige mii de lei pe zi. Aran este o manichiuristă din America, care încasează în medie cam 100 de dolari per clientă. Prețul variază în funcție de modelul cerut.

Manichiuristă de toți banii

Meseriile care au legătură cu înfrumusețarea par să fie o adevărată mină de aur pentru cele care le practică. Este și exemplul unei manichiuriste din State care și-a făcut publice și tarifele, dar și manichiurile speciale pe care le-a realizat. Aran este o tânără din Florida care își începe programul la 9 dimineața și are grijă ca fiecare dintre cliente să plece mulțumită acasă. Așa că într-una dintre zile, fata a decis să facă publice toate manichiurile făcute.

Modele unghii Crăciun

Manichiura tematică oferă o notă festivă în viața fiecărei femei. Sursa foto: Sursa foto: https://www.instagram.com/_mejzi/

Una dintre cliente a dorit ceva special, care să aibă legătură cu zânele. Drept urmare prețul pe care l-a cerut Aran a fost de 156 de dolari, aproape 700 de lei. O altă clientă a optat pentru ceva simplu, drept urmare și prețul a fost mai mic. Totuși 150 de dolari a costat-o pe femeie preferința sa, aproape 670 de lei.

Ce sumă câștigă o manichiuristă în România

Pentru că cea de-a treia clientă și-a dorit și un desen cu o sabie pe două dintre unghii, prețul a fost de 180 de dolari, adică aproape 800 de lei. Desigur au fost și manichiuri de 146 de dolari, cele mai simple, executate de manichiurista în cauză. La sfârșitul zilei, aceasta a strâns nu mai puțin de 5120 de lei, peste 1000 de dolari. În România prețurile sunt ceva mai diferite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vorbim despre sume cuprinse între 200 și 500 de lei. Drept urmare nici aici manichiuristele nu câștigă rău deloc. Cele care fac astfel de servicii personalizate pot ajunge și la 3.000 de lei pe zi, dacă lucrează de acasă și nu plătesc alte chirii.

Revista presei