Fosta concurentă de la Survivor a născut în secret. Va fi nevoită să renunțe la box

Fosta concurentă de la Survivor a născut în secret. Va fi nevoită să renunțe la box Sursa: Dreamstime.com

Maria Hîngu, care a participat la Survivor România, a născut. Sportiva a dat la sac până în săptămâna 41 de sarcină. Acum, ar putea fi nevoită să facă o pauză și să axeze pe bebeluș. Maria, în vârstă de 28 de ani, a participat în 2021 în emisiunea care s-a filmat în Republica Dominicană. Aceasta s-a luptat și în cușca RXF.

Maria Hîngu n-a renunțat la sport în sarcină

Chiar cu câteva zile înainte să devină mămică, fosta concurentă de la Survivor România a făcut un videoclip amuzant cu iubitul e. S-a fotografiat în timp ce lovește într-un aparat de agrement situat într-un centru comercial. În dreptul filmulețului a fost notat mesajul: „Când soția are o slăbiciune pentru aparate… de box!”.

@mariahingu Tot nu am nascut! 😅😂 #boxing #power #girls #pregnant #coach #💪🏼❤️ #cildren #girl #kickboxing ♬ sunet original - Maria Hingu

Simona Hapciuc a dat-o de gol

Simona Hapciuc, o altă fostă concurentă de la Survivor, a anunțat că Maria este însărcinată. La momentul respectiv, ea a postat o fotografie cu burtica de gravidă a colegei sale. „Astăzi am avut doi antrenori”, a scris Simona Hapciuc în dreptul fotografiei în care îi ține mâna pe burtică prietenei sale, potrivit Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News
Maria Hîngu

Maria Hîngu. Sursa foto Instagram

Maria Hîngu și-a ținut viata privată departe de lumina reflectoarelor

Tânăra originară din Vrancea este pasionată de sport din copilărie. În liceu, ea a făcut baschet, iar în școala generală a făcut 4 ani de handbal. Aceasta postează multe poze și filmări în timp ce face sport pe rețelele de socializare, dar evită să vorbească despre viața ei privată. În anul 2023, fosta concurentă de la Survivor a recunoscut că are o relație. În alt interviu, sportiva a spus că și-ar dori să fie mămică de băiețel.

„Mă văd mireasă, soție. Îmi doresc copii. Vrea un băiețel, dacă nu îl fac, îl înfiez. Trebuie să cresc un războinic. Și fata poate să fie, dar vreau și un băiat”, a povestit Maria Hîngu în urmă cu ceva vreme.