Investitorul ce poate salva CSA. Scenariul lui Mitică Dragomir

Investitorul ce poate salva CSA. Scenariul lui Mitică Dragomir Rezultatele anchetei Corpului de Control trimis la CSA Steaua. Sursa foto: Arhivă Evz

Miliardarul care poate salva CSA Steaua. Legendara echipă se află în negocieri pentru a fi preluată de o companie cu mare anvergură financiară.

CSA Steaua nu a primit, încă, dreptul de promovare, deși sezonul competițional din divizia secundă e gata de start. Mai mult, CSA Steaua a primit o crâncenă lovitură sub centură, după meciul dintre FCSB și CFR Cluj, primul jucat de echipa lui Gigi Becali în noul stadion Ghencea. Pentru a le da satisfacție suporterilor, echipa CSA Steaua încearcă să atragă un investitor.

Mitică Dragomir, despre compania care ar putea investi la CSA Steaua

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire interesantă, la emisiunea de tip podcast MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, despre omul de afaceri care ar putea prelua clubul armatei.

Dragomir susține că Romtehnica, compania națională care se ocupă de producerea de armament pentru MApN, ar putea investi în legendarul club de fotbal.

Ne puteți urmări și pe Google News
Mitică Dragomir a câștigat bătălia cu kilogramele. Secretul dietei sale

Foto: Razvan Valcaneantu

Dacă Romtehnica ar prelua conducerea CSA Steaua, Dumitru Dragomir consideră că ar ajunge la nivelul lui Chelsea. Romtehnica are o asemenea forță încât ar putea susține financiar 10 echipe de nivelul FCSB.

„Nu că nu există soluție, nu vor. Ei pot, o societate de armament, care au bani destui, Romtehnica. Toți sunt miliardari, care vând arme. Vai mama mea, ar fi la nivelul lui Chelsea. Nu Ciolacu trebuie să facă asta.

(n.r. Ar putea să țină CSA-ul la nivelul FCSB-ului?) Zece CSA-uri poate să țină Romtehnica. Ca și cum vorbim de Ciolacu de 200 de milioane pe care să îi bage în sportul copiilor și juniorului. Nu avem oameni de acțiune. Ține minte, conducători nu avem”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

CSA Steaua, interzisă în Ghencea

Fanii CSA Steaua au avut parte de o lovitură dureroasă. După ce FCSB a obținut dreptul de a reveni în Ghencea, acum echipei armatei i s-a transmis că nu va mai avea voie să joace pe noua arenă.

CSA Steaua a  primit o suspendare de 4 etape pe acest stadion, din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo de pe 9 septembrie 2022. Informația vine la doar câteva ore după ce s-a aflat că nici FCSB nu mai este lăsată să joace în Ghencea.

Stadionul Ghencea

Stadionul Ghencea va putea fi închiriat mult mai usor. Sursa foto: RzV

Militarii au contestat decizia la TAS, iar forul mondial a transmis că meciul cu Metaloglobus se va juca în afara Capitalei.

„În urma incidentelor de la partida Dinamo – CSA Steaua din sezonul 2022-2023 al Ligii 2, clubul oaspete a fost sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică a FRF cu 83.750 lei și interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia a fost menținută și de către Comisia de Recurs a FRF

Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua și a confirmat deciziile comisiilor jurisdicționale ale FRF”, este anunțul FRF, publicat după decizia de la TAS, mai notează Fanatik.