Probleme mari pentru Cătălin Măruţă! Nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei. A pierdut bătălia cifrelor

Probleme mari pentru Cătălin Măruţă! Nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei. A pierdut bătălia cifrelor cătăși Măruță Sursa foto: EVZ

Probleme mari pentru Cătălin Măruţă şi pentru cei de la PRO TV. Vedeta postului a pierdut o bătălie extrem de importantă. Nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei la capitolul audienţe la nivel naţional în ziua de miercuri.

Cătălin Măruţă nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei miercuri după-amiază, la nivel de audienţe pe tronsonul naţional. Emisiunea vedetei de la PRO TV a fost depăşită de show-urile de la Antena 1. Teo Show şi Kanal D nu a putut ţine pasul cu concurenţa.

La Măruţă, înfrângere dură

Cătălin Măruţă a încasat  o înfrângere dură, la nivel naţional, la capitolul audinenţe. Vedeta celor de la PRO TV a fost învins de show-ul de la Antena 1, Mireasa. Totul s-a întâmplat pe slotul 15.00-16.00. Dacă pe prima jumătate a orei, Cătălin Măruţă a avut un pic avans în faţa concurenţei, de la 15.30 cifrele nu au mai fost cu vedeta celor de la PRO TV. Antena 1 cu show-ul Mireasa a depăşit rating-ul de 4 şi i-au lăsat în spate pe cei de la PRO TV.

Mirela Vaida, peste Cătălin Măruţă

De la ora 16.00, pe Antena 1 a început show-ul Acces direct, cu Mirela Vaida, care mai nou are prima oră de emisie pe Antena 1, apoi se mută pe Antena Stars. În continuare, Antena 1 a câştigat lupta ratingului la nivel naţional în faţa competitorilor. A depăşit constant cifra 4 la rating, aproape de 5, în timp ce PRO TV că La Măruţă nu a mai reuşit să ajungă la nivelul concurenţei. Diferenţa pe unele sloturi a fost şi mai mare de un punct rpocentual între cele două mari televiziuni din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

De partea cealaltă, cei de la Kanal D cu Teo Show nu au putut să urce mai mult de locul 3 în topul audienţelor la nivel naţional, fiind şi în ziua de miercuri abia pe locul al treilea, departe de Antena 1 şi PRO TV.