O deputată PSD a petrecut, în plină pandemie, cu 150 de invitați. „Banii n-au valoare”

O deputată PSD a petrecut, în plină pandemie, cu 150 de invitați. „Banii n-au valoare”

Petrecere de pomină organizată de deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu la sfârșitul săptămânii trecute. Ignorând orice restricție, în plină pandemie, Elena Dinu, a organizat „majoratul” fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu.

O deputată PSD a petrecut, în plină pandemie, cu 150 de invitați. De la aniversare nu au lipsit mâncărurile alese, băuturile la discreție, ospătari la patru ace și acorduri muzicale care puteau fi auzite de peste Dunăre. De la Ruse din Bulgaria. Dedicațiile s-au succedat cu repeziciune, cântăreții de manele căptușindu-și buzunarele „fără număr”. Gurile rele spun că s-au făcut și dedicații muzicale pe 2.000 de euro.

Refrenul care a făcut furori: „banii n-au valoare”

Refrenul la modă care s-a fredonat toată noaptea de către maneliștii și invitați a fost „Banii n-au valoare”! Se poate totuși să fie o problemă și cu banii pentru deputata PSD. Asta doar dacă polițiștii de la IJP Giurgiu se vor sesiza, în urma petrecerii cu peste 150 de invitați.

Poate că banii nu au valoare pentru familia Elena și Augustin Dinu dacă ținem cont de faptul că un medic de provincie a ajuns deputat PSD la al doilea mandat. Soțul Elenei Dinu a fost pe vremea guvernării PSD, directorul DRDP București, fiind remunerat mai bine decât premierul României și președintele țării, scrie Puterea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Polițiștii mai vigilenți în alte situații

Dacă în Giurgiu polițiștii nu au dorit să o supere pe doamna deputat, într-un al caz, în țară, oamenii legii au fost mult mai prompți și vigilenți.

Un astfel de caz, relatat de Monitorul de Cluj, s-a petrecut și la Dej, acolo unde a fost organizată o petrecere cu 150 de invitați. Deși capacitatea localului nu permitea un număr atât de mare de invitați.

Petrecerea cu 150 de oameni organizată într-o sală de evenimente din Dej, mai exact la Nick Ballroom, a fost întreruptă de polițiști. Oamenii au dat o adevărată petrecere, de la care nu au lipsit lăutarii.

Persoanele prezente la petrecere s-au lăudat pe rețelele de socializare. La scurt timp s-au trezit la ușă cu Poliția. S-au dat amenzi pentru neresepctarea regulilor impuse de autorități în contextul pandemiei. Apoi, oamenii legii au plecat. Peste câteva ore, polițiștii au revenit și au întrerupt petrecerea. Rata de infectare din Dej se apropie de 3 la mia de locuitori.