O fostă vedetă a televiziunii din România a rămas fără cuvinte când a aflat rezultatele

O fostă vedetă a televiziunii din România a rămas fără cuvinte când a aflat rezultatele

Leonard Miron a făcut două teste, pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus, iar rezultatele l-au surprins.

Leonard Miron, fost prezentator al Televiziunii Române, a fost infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Cristi Brancu, de la Antena Stars, pe canalul său de YouTube. Acesta a discutat cu Leonard Miron, care i-a povestit că a făcut două teste, pentru a verifica dacă s-a infectat cu coronavirus. Primul a ieșit negativ, cel de-al doilea a fost pozitiv.

„Leonard Miron a șocat! Într-o declarație exclusivă, el a spus ca și-a făcut două teste – cel de COVID și cel imunologic. Primul a ieșit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat”, a anunțat Brancu.

El a mai precizat că Leonard Miron se afla într-o croazieră, alături de partenerul său, iar cei doi au trecut prin Italia chiar în perioada în care această țară se confrunta cu primul va de îmbolnăviri.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici.”

Anul trecut, Leonard Miron a vorbit despre marea problemă cu care s-a confruntat în 2018 : cancerul de pancreas. „Anul trecut, în luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul ei de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, povestea fostul om de televiziune pentru okmagazine.