PSD nu se teme de anticipate! ”Vom merge în orice fel de alegeri”

PSD nu se teme de anticipate! ”Vom merge în orice fel de alegeri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a spus că partidul pe care îl conduce este pregătit de anticipate, mai multe voci importante din partid susținând acest demers.

”Nu pot avea nicio înțelegere cu Orban. Pe cine reprezintă? Este propus de un partid care nu îl votează. PSD nu va vota cu Orban”, a răspuns Ciolacu la întrebarea dacă are anumite înțelegeri oculte cu șeful PNL, Ludovic Orban, legate de alegerile anticipate.

”Am făcut strategia cu această mascarada cu primul ministrul desemnat, sau primul ministru demis. Vom aștepta răspunsul Curții Constituționale, la cererea noastră care vizează un conflict de natură constituțională, chiar dacă nu stopează demersul. Nu este pentru prima oară când Guvernul vine cu invenții. Am răsfoit din programul de guvernare al Guvernului pe care nu îl va vota nimeni, asta am înțeles. Așteptam să vedem remedieri al primului program de guvernare al PNL, dar ei au venit cu copy paste din progamul de guvernare al PSD”.

Ciolacu a mai spus că în cursul zilei de miercuri, Comitetul Executiv al PSD va stabili o strategie pe viitor. ”Ne prezentăm la aceste alegeri ca să câștigăm. Vreau să mai spun că vom respecta litera legii, a Constituției, și a regulamentului Parlamentului. Chiar dacă este o mascaradă noi ne vom menține consecvenți și vom respecta legea. Cei mai mulți din membrii CEX au spus că suntem pregătiți pentru orice fel de alegeri. Colegii mei au spus că PSD nu are dreptul de a se teme de votul românilor. Este o mascaradă să facă cu două - trei luni inainte, alegeri anticipate, față de alegerile la termen. În programul de guvernare este explicit faptul că de la 1 septembrie se dorește că legile votate în Parlament, alocațiile copiilor și mărirea pensiilor, să nu se pună în aplicare”, a mai spus Ciolacu, care a mai adăugat că PSD este pregătit și de alegerile anticipate.

Ne puteți urmări și pe Google News