Dăncilă, atac la Ponta: Un soi de balerin fățarnic, cu misiuni politice

Dăncilă, atac la Ponta: Un soi de balerin fățarnic, cu misiuni politice

Viorica Dăncilă l-a atacat pe Victor Ponta, printr-o postare pe Facebook, prin care îi cere „să renunțe la îngrijorările ipocrite față de PSD și să mimeze un pic mai convingător opoziția față de PNL”.

Ponta nu mai are obiective politice, ci doar misiuni politice, susține Viorica Dăncilă, care imediat adaugă că una dintre acestea a fost „să ajute PNL, în 2019, în bătălia cu PSD de la europarlamentare”, dar și pe Klaus Iohannis cu „o campanie prezidențială mai ușoară”.

„Îi recomand lui Victor Ponta să lase PSD în seama membrilor și votanților săi. El nu e nici una, nici alta, așa că toată preocuparea lui pentru PSD e doar un balet politic neconvingător și pe alocuri ridicol (...) Acum PSD are șansa de a reveni. Și sunt convinsă că o va face, așa cum a mai făcut-o. Pentru asta are nevoie de toți membrii și simpatizanții săi – printre care Victor Ponta nu se mai numără”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îi cer deci să renunțe la îngrijorările ipocrite față de PSD și să mimeze un pic mai convingător opoziția față de PNL. Măcar în compensație pentru faptul că președintele Iohannis nu-i permite să voteze moțiunea de cenzură a PSD...Îi recomand lui Victor Ponta să lase PSD în seama membrilor și votanților săi. El nu e nici una, nici alta, așa că toată preocuparea lui pentru PSD e doar un balet politic neconvingător și pe alocuri ridicol”, a adăugat fosta lideră a social-democraților.