Mutare de ultimă oră la Kanal D. „Se Strigă Darul” și... se schimbă prezentatorul!

Mutare de ultimă oră la Kanal D. „Se Strigă Darul” și... se schimbă prezentatorul!

Grila de toamnă a televiziunilor aduce și schimbări importante la Kanal D.

Unul dintre posturile preferate ale românilor pentru emisiunile de divertisment realizate, Kanal D pregătește o modificare „de ultim moment”.

Cancan informează că show-ul „Cash Taxi” va dispărea din grila de programe a Kanal D. Dar rămâne prezentatorul Cătălin Cazacu, al cărui nou loc de muncă va fi pe platoul de la „Se Strigă Darul”! Cătălin Cazacu o înlocuiește pe Andreea Mantea, au decis șefii Kanal D, o mutare cel puțin la fel de surprinzătoare ca multe altele luate de televiziunea turcă.

Recent, Cătălin Cazacu a participat la filmările pentru „Se Strigă Darul”, emisiune care până de curând le avea drept gazde pe Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. Tot în plan profesional, Cazacu ar fi luat parte și la câteva scene filmate pentru celebrul serial „Vlad”, difuzat de Pro Tv. Debutul în actorie și l-a făcut cu rolul interlopului Briceag din producția „Faci sau Taci”, a lui Iura Luncașu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un tată model

Îndrăgitul prezentator de la Kanal D este un tată fericit... și model. Are un băiețel de 10 ani pe care îl mai aduce la evenimentele sale ori de câte ori poate.

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu.