CFR, corul si solistii

CFR, corul si solistii

Penalty-ul gratuit primit de clujeni la Bistrita i-a innebunit pe adversari. Culmea arogantei, Iuliu Muresan ii ironizeaza pe cei pagubiti!

Lovitura de pedeapsa primita gratuit de CFR Cluj sambata, la Bistrita, in urma careia clujenii au smuls un egal nemeritat cu Gloria, i-a facut pe oficialii de la Steaua, Dinamo, Rapid si Poli Timisoara sa declanseze un torent de acuze. In acest sezon, CFR a fost echipa care a beneficiat cel mai des de erorile arbitrilor.

„Sediul Cooperativei e la Cluj. Daca vor fi arbitrati corect, clujenii nu vor prinde nici macar podiumul”, a tras concluzia stelistul Valeriu Argaseala. „Clasamentul este fals. Ei au fost arbitrati corect numai cu Famagusta si s-a vazut rezultatul”, a observat si rapidistul Constantin Zotta.

Culmea tupeului, dupa ce a castigat cu arbitrii o multime de puncte in acest tur, Iuliu Muresan, presedintele de la CFR Cluj, a ironizat declaratiile rivalilor: „N-a fost penalty, recunosc, dar nu e vina mea. Imi pare rau ca Balaj s-a pacalit. Noi nu avem nicio Cooperativa. Am vazut insa ca Steaua, Dinamo, Rapid si Poli Timisoara au infiintat o Cooperativa sau o asociatie - ca suna urat Cooperativa - impotriva noastra. Sunt ca un cor, iar noi suntem solistii. Dar suntem solisti nu prin uneltiri, ci numai prin valoarea echipei”.

Ne puteți urmări și pe Google News

LIGA I BISTRITA - CFR CLUJ..........2-2

Marcatori: Abrudan (25), R. Dobre (27) / Fabbiani (32), Cadu (45 - penalty)

GLORIA: Tatarusanu 5 - D. Matei 6, Abrudan 7, Frasinescu 6, M. Rus 5 - L. Parvu 5 (76, Pribac; 90·3, Nalati), C. Danciu 6, Sepsi 6, R. Dobre 7 - Tilinca 6 (90, Bad), Hadzibulic 6. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

CFR: Nuno Claro 3 - Tony 5, Cadu 5, Galliassi 4, Panin 4 - G. Muresan 5 (87, Deac), Dani 5 - Semedo 4 (70, Didi 4), Trica 4 (81, M. Jose), Culio 4 - Fabbiani 6. Antrenor: Ioan Andone

Stadion: „Gloria”; Spectatori: 5.000; Arbitri: Cr. Balaj 3 - S. Caia 5, M. Toderici 5

RAZBOI Iancu, atac la Lupescu

Toate rivalele clujenilor au anuntat ca vor solicita arbitri straini la disputele cu CFR Cluj. Marian Iancu, patronul de la Poli Timisoara, a mai lansat acuzatii foarte grave la adresa lui Ionut Lupescu, cel care se ocupa de delegarea arbitrilor: „E normal ca Lupescu, din functia de director general al Federatiei Romane de Fotbal, o entitate care ar trebui sa propovaduiasca moralitatea, sa faca promovare pentru o agentie de pronosticuri sportive, in timp ce el deleaga arbitrii? Nu e cumva inceputul unei mafii in stil italian, legata de pariuri, de loto, in jurul FRF?”, a tunat Iancu.

EVZ a contabilizat marile greseli de arbitraj care au favorizat, in acest tur, echipa CFR Cluj. Ardelenii au fost avantajati clar in cel putin sapte dintre cele 16 partide.

Favorizati cu „granzii”

Remarcabil este ca patru dintre acestea au fost in compania unor echipe de prim-plan. Va prezentam alaturat tabelul cu meciurile, greselile in favoarea CFR-ului si numarul de puncte pe care clujenii le-au obtinut in urma acestor erori de arbitraj. In doua dintre partide, cu Vaslui si Mioveni, nu se poate estima daca rezultatul ar fi fost altul, dar sunt mari sanse ca lucrurile sa fi evoluat altfel, daca s-ar fi luat masurile corecte.