STAR FLASH: Rita Muresan, la tribunal

STAR FLASH: Rita Muresan, la tribunal

Divort de singuratate.

Rita Muresan a avut ieri prima infatisare in procesul de divort intentat sotului ei, Ioan Lucian Muresan. Creatoarea de moda a declarat ca, dupa 12 ani de casnicie, a obosit sa traiasca singura si a precizat ca nu exista un alt barbat in viata ei. Rita Muresan (34 de ani) a cerut custodia celor doua fetite, Rebeca si Gloria, si a solicitat ca procesul sa se desfasoare cu usile inchise.

Speed Metal, la Arenele Romane. Trupa germana de metal simfonic Blind Guardian canta in aceasta seara la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului va evolua formatia Trooper, din Romania. Intr-o cariera de peste 20 de ani, Blind Guardian a redefinit speed metalul german al anilor ‘80, adaugand sonoritati medievale si s-a inspirat totodata din universul fantastic imaginat de J.R.R. Tolkien, autorul trilogiei „Stapanul Inelelor”.

Bonus pentru George Michael. Cateva sute de bilete din categoria 1 si categoria VIP pentru concertul lui George Michael de la Bucuresti au fost puse in vanzare, dupa ce tichetele din aceste categorii (cele mai solicitate) s-au epuizat. Organizatorul concertului, Modus Production, a renuntat la rezerva sa si a redus totodata numarul de bilete rezervate pentru marile companii. Biletele costa 180 de lei (categoria 1) si 280 de lei (VIP) si se gasesc la magazinele Diverta din Bucuresti pe www.bileteonline.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kiefer Sutherland, cumparaturi la Bucuresti. Actorul Kiefer Sutherland s-a relaxat miercuri seara in Plaza Romania. Insotit de doi bodyguarzi, starul a vizitat cateva magazine din mallul bucurestean. Kiefer Sutherland, fiul celebrului actor Donald Sutherland, se afla in aceste zile in Romania pentru a turna productia „Mirrors”, la Castel Film.