Andreea Marin, "prietena de pe noptieră"

Andreea Marin, "prietena de pe noptieră"

Noua carte a vedetei, "Preţuieşte viaţa", va fi lansată în noiembrie, la Gaudeamus.

După ce în 2001 a lansat volumul „Andreea Marin“, scris de Alexandru Răducanu, în acest an, Andreea Marin Bănică pregăteşte apariţia unei noi cărţi, „Preţuieşte viaţa“. Realizată în condiţii grafice foarte bune, sub forma unui album ilustrat, cartea este coordonată de Andreea Marin Bănică şi reuneşte articole semnate de personalităţi ale lumii mondene, culturale, artistice sau medicale.   „Lucrez la un proiect special, fără pretenţ ia că aş fi vreun scriitor în devenire, fără ifose de mare vedetă care pretinde că poate orice, inclusiv să dea lecţii în zona editorială, ci fac această carte cu drag, o tratez cinstit, cu sufletul şi experienta mea şi a unor oameni dragi mie. Va fi o carte pe care să o simţi prietena de pe noptiera ta, utilă şi cu o grafică menită să-ţi bucure ochiul“, declară Andreea Marin.

„Profitul va fi donat pentru o cauză umanitară dedicată femeilor din România, pentru că, în principal, lor le este destinată cartea: femeilor şi mamelor care merită un dar pentru spiritul lor, o carte care să le ajute să-şi cunoască drepturile şi posibilităţile de a se înălţa spre o viaţă mai bună“, a adăugat vedeta. Volumul este editat de Tritonic Grup Editorial şi va fi lansat la Târgul de Carte Gaudeamus (19-23 noiembrie).

ÎN MISIUNE

Ne puteți urmări și pe Google News

Campanie în Africa

Deşi anul acesta a renunţat la televiziune, Andreea Marin Bănică are două proiecte noi: o campanie făcută în colaborare cu Pampers şi UNICEF şi un interviu cu actriţa Salma Hayek. Realizatoarea TV se află în aceste zile în Africa, pentru a face un nou documentar, şi mărturiseşte pe blogul său că are parte de „o experienţă cutremură toare, impresionantă, de neuitat ca părinte. Voi lăsa documentarul realizat aici să vorbească despre o realitate greu de intuit când te afli departe de ea“.