Ofertele turistice pe litoral, la "Evenimentele zilei"

Ofertele turistice pe litoral, la "Evenimentele zilei"

Jurnaliştii EVZ şi invitaţii lor discută despre cele mai importante evenimente ale momentului.

16:10 În cadrul emisiunii "Evenimentele zilei" se discută în acest moment despre ofertele prin care agenţii hotelieri încearcă să îi atragă pe turişti pe litoralul românesc- facilităţile pentru copii, oferte speciale şi noi posibilităţi de distracţie.

15:35 Mircea Badea şi Ion Cristoiu şi-au declarat război şi schimbă replici dure deşi, potrivit contractelor pe care le-au semnat cu trustul Intact, nu au voie să se atace între ei, scandalul de la Antene fiind comentat şi de editorii EVZ.

15:00 Redactorul Mihaela Năftănăilă, Horia Ghibuţiu şi Florian Bichir comentează subiectul care a adus din nou în prim-plan neregulile din sistemul medical românesc. Totodată, b1 difuzeză imagini de la înmormântarea micuţului David. Moartea băieţelul de 3 ani, la Centrul Medical Unirea, pare să fi fost cauzată de aparatură care nu respecta standardele, dar şi de reacţia întârziată a medicilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

14:35 Editorul coordonator Silviu Sergiu şi omul de afaceri Niels Schneker discută despre măsurile anticrize care au fost luate de guvern până în acest moment, dar şi despre cele care ar trebui implementate.   14:20 Consilierii Partidului România Mare (PRM), cei ai Partidului Democrat-Liberal (PDL) şi cei ai Partidului Noua Generaţie (PNG) au anunţat că vor pune umărul la finalizarea proiectelor cu care primarul Sorin Oprescu s-a lăudat nu doar în campania electorală, ci şi în primul an scurs de la venirea sa la conducerea Capitalei. Noua majoritate din CGMB este dezbătută de Silviu Sergiu, Florian Bichir şi Horia Ghibuţiu.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00. 

 

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.