Era poreclită GIRAFA. Femeia care câştigă acum peste 8.000 euro pe ZI

Era poreclită GIRAFA. Femeia care câştigă acum peste 8.000 euro pe ZI

La 15 ani, Ana Lucia Barbosa a fost obligată să renunțe la școală din cauza comportamentului agresiv al colegilor săi, care o porecliseră girafa. Acum, la 30 de ani, ea câștigă mii de euro pe zi de la bărbații care vor să-și măsoară forțele cu ea sau să fie dominați, relatează The Mirror.

"Unora dintre bărbați le plac anumite lucruri pe care alte femei nu le fac sau nu au curajul să le facă. Eu n-am asemenea probleme. Nu duc lipsă de clienți care mă plătesc să stau pe ei, să facem wrestling, să-i ridic sau alte lucruri de genul ăsta. Acest job mi-a schimbat viața, iar acu pot să-mi susțin financiar familia", povestește Ana Lucia.

Drumul către o carieră în lumea amazoanelor i-a fost deschis de către un bărbat pe care l-a cunoscut într-un bar. Fiind cea mai înaltă femeie din industria amazoanelor, Ana Lucia, cunoscută sub numele de Amazon Cinthia, a fost asaltată de cereri, ajungând să primească 230 de euro pentru o sesiune de o oră.

"Deși pare greu de crezut, jobul meu nu implică relații sexuale. Totul este legat de dominare și supunere. Numeroși bărbați așteaptă doar un semn ca să devină sclavii mei. Unii îmi plătesc chiria, alt client mi-a dat o mașină", mai spune Ana Lucia.

Ne puteți urmări și pe Google News