Şefu, Isaura şi Ramon se întorc din Franţa pentru înmormântarea tatălui lor, Tamango

Şefu, Isaura şi Ramon se întorc din Franţa pentru înmormântarea tatălui lor, Tamango

În Valea Plopului, comuna giugiuveană Ghimpaţi, e durere mare de două zile. Vestitul Tamango, artistul care cânta la linguri şi avea un timbru vocal aparte, a murit. Avea 66 de ani şi a suferit patru atacuri cerebrale, iar în utimii doi ani a stat mai mult imobilizat la pat, mut şi aproape paralizat.

Cei nouă copii ai lui Tamango se strâng la înmormântare. Alături de soţia artistului sunt şase dintre copii: Ministru (17 ani), Dezdemona (29 de ani), Nicoleta (15 ani), Nuţa (39 de ani), Mămuţa (28 de ani) şi Mariana (30 de ani), zisă şi Handicapata pentru că este surdo-mută. Ceilalţi trei fraţi ajung astăzi. Şefu (36 de ani), Isaura (22 de ani) şi Ramon (30 de ani) au fost plecaţi la cerşit în Franţa. "Abia plecaseră de două săptămâni şi iar dau bani pe drum. Nu-s la muncă, cine să-i angajeze. Sunt la cerşit în Franţa, se descurcă cum pot", a declarat văduva lui Tamango pentru cancan.ro.

În ajutor i-au sărit oamenii din sat. "Coşciug are unul de 800 de lei. Au strâns ţiganii mână de la mână şi am luat. Nu am vase de împărţit, prosoape şi mâncare. De gătit pentru pomană o să mă ajute româncele mele din sat, iar Liviu Guţă m-a sunat şi mi-a zis că îmi trimite bani în cont", a mai spus văduva.

Tamango va fi înmormântat astăzi în satul Valea Plopului.

Ne puteți urmări și pe Google News