Vezi filmuleţul cu momentul JENANT dintre Andreea Marin şi Adriana Nicolae de la Gala VIP

Vezi filmuleţul cu momentul JENANT dintre Andreea Marin şi Adriana Nicolae de la Gala VIP

Fosta zână a surprizelor a dat naştere unui moment penibil la Gala Premiilor VIP.

Dialogul dintre cele două este fabulos. Imediat după ce a ajuns pe scenă, Andreea Marin a îndreptat microfonul spre Adriana, întrebând-o direct dacă soţul ei este tatăl copilului său. Ce a urmat a depăşit aşteptările tututor spectatorilor, care au reacţionat uluiţi. Andreea Marin: Aşa că, Adriana, cu aceeaşi eleganţă care mă caracterizează, întrucât e o prostie care s-a tot vehiculat prin presa, din punctul meu de vedere, o să te rog să spui odată pentru totdeauna da sau nu răspunsul la întrebarea: Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?

Adriana Nicolae: Din respect pentru familia mea şi pentru fetiţa mea o să încerc să nu dau curs acestor lucruri expuse de presă...

A. M: Din respect pentru copiii noştrii, care au avut de suferit din pricina faptului că n-ai lămurit lucrurile la timp, o să te rog să le lămureşti acum. Da sau nu? A. N: Cred că nu este cazul. O să invit aici în scenă..( aplauze) A.M: Da sau nu? A.N: Nu este cazul! A.M: Da sau nu? A.N: Nu este cazul! A.M: Da? Da? Deci nu ştii cine e tatăl copilului tău şi îţi doreşti să perpetuezi acesta necunoscută. A.N: Nu vreau să dau curs acestui... A.M: Este soţul meu tatăl copilului tău? Da sau nu? A. N: Nu vreau să vorbesc despre asta! A. M: Am înţeles. Asta spune totul despre eleganţă în atitudine, vă mulţumesc! CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • SCANDAL PE SCENĂ. Andreea Marin a lăsat audienţa cu gura căscată. Vezi cum îşi motivează gestul | VIDEO