SCANDAL PE SCENĂ. Schimb dur de replici între Andreea Marin şi Adriana Nicolae | VIDEO

SCANDAL PE SCENĂ. Schimb dur de replici între Andreea Marin şi Adriana Nicolae | VIDEO

Andreea Marin Bănică a generat o situaţie penibilă. În momentul în care a urcat pe scenă să îşi ridice "Premiul pentru Eleganţă" acordat în cadrul galei premiilor VIP, vedeta de televiziune i-a uimit pe toţi printr-o întrebare deplasată adresată prezentatoarei.

Vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică a uimit audienţa venită la Gala Premiilor VIP.

După ce a urcat pe scenă să îşi ridice "Premiul pentru Eleganţă" acordat de revista VIP, Andreea Marin i-a luat prezentatoarei, actriţa Adriana Nicolae, microfonul din mână şi în loc să adreseze câteva cuvinte de mulţumire pentru premiu, aceasta a continuat o răfuială mai veche cu actriţa.

"Dacă tot suntem aici, zi da, sau nu? E tatăl copilului tău?", a întrebat Andreea, moment în care, Adriana nu a ştiut cum să reacţioneze.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vedeta de televiziune a continuat să repete întrebarea şi a îndreptat microfonul spre prezentatoare. După acest moment bizar, Andreea Marin a coborât nervoasă de pe scenă.

La această scenă, inclusiv prezentatorul evenimentului, Andreas Petrescu, a rămas fără cuvinte, după cum relatează cei de la Libertatea. Cum îşi motivează vedeta gestul

Întrebată de către jurnaliştii de la "Agenţia de presă mondenă" despre penibilul incident de la Gala VIP, Andreea Marin a explicat de ce a reacţionat în acest fel pe scenă.

"Pe scenă, m-am întâlnit cu Adriana Nicolae, pe care cu ani în urmă o alegeam chiar eu în corpul de balet al Surprizelor, căreia îi făceam mai apoi o surpriză în care era implicat şi soţul ei de atunci, actorul pe care îl respect foarte mult, Florin Piersic Junior. Soţul meu a ajutat-o apoi şi a lucrat cu ea, deci am tratat-o amândoi ca pe o prietena şi nu ne-am închipuit ce surpriză neplăcută avea să ne rezerve naivitatea noastră peste ani. Plătită, probabil, de un tabloid sau cu dorinţa de publicitate, Adriana a lăsat să se înţeleagă cu ceva timp în urmă că soţul meu este tatăl copilului ei, fără a afirma sau nega direct acest lucru, ci ascunzându-se pur şi simplu când aşa-zisul zvon a explodat în tabloide. Ne asumăm că oamenii pot fi curioşi, dar nu putem fi atât de înţelegători încât să suportăm să fim hărţuiţi fără limite şi fără motiv real, noi şi copiii noştri. De aceea, soţul meu a şi dat în judecată tabloidul care a întreţinut această idee falsă şi procesul este în curs. Aşadar, deşi căutată pentru a răspunde concret la întrebări, ea a lăsat lucrurile nelămurite, conştientă fiind că asta înseamnă că familia noastră să fie hărţuită de presă pe nedrept", a declarat Andreea Marin pentru Agenţia de Presă Mondenă.

Fosta zână a surprizelor a mai vorbit despre un presupus conflict între ea şi Adriana Nicolae în emisiunea Happy Hour de la Pro TV, în urmă cu mai bine de un an. <iframe src="http://happyhour.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/12713/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED" frameborder="0" height="349" scrolling="no" width="560"></iframe>

VEZI FILMULEŢUL CU MOMENTUL JENANT: