Primele critici: „Am jucat cu 3-4 jucători în minus. Chiricheș nu a contat în partea dreaptă”

Primele critici: „Am jucat cu 3-4 jucători în minus. Chiricheș nu a contat în partea dreaptă”

Cornel Dinu a ieșit la atac după egalul dintre România și Ungaria și a spus că prima reprezentativă a fost alcătuită din fotbaliști care nu au existat pe teren.

„Procurorul” a opinat că Vlad Chiricheș a jucat foarte prost ca fundaș dreapta, iar Chipciu și Maxim au evoluat mediocru. De asemenea, fostul antrenor dinamovist nu l-a menajat  nici pe selecționerul Victor Pițurcă despre care a spus că nu a fost îmbrățișat de inspirație în confruntarea cu maghiarii.

„Am jucat cu 3-4 jucători în minus. Chiricheş n-a contat în partea dreaptă. Chipciu şi Maxim n-au contat în atac, iar Rusescu n-a avut mingi. Doar Sânmărtean a contat în echipa noastră. A strălucit şi a reuşit să îi pună şi pe colegii săi în valoare. Ca de obicei, însă, ne-am făcut-o cu propria concepţie de a gândi. Piţi n-a avut inspiraţie, i-a scos pe Sânmărtean şi pe Maxim şi a băgat doi jucători lenţi, pe Tănase şi pe Stancu. Diferenţa au făcut-o modificările lui Dardai, care a băgat jucători rapizi. A schimbat categoric dinamica jocului”, a spus Dinu la Dolce Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News