Exploziv! Cartea care spune tot despre noul președinte al Americii. Trump acuză China că jefuiește SUA

Exploziv! Cartea care spune tot despre noul președinte al Americii. Trump acuză China că jefuiește SUA

„Liniște: vorbește Trump! De la războiul cuvintelor la candidatura pentru Casa Albă” este cartea momentului în lume. Dezvaluiri incendiare

Exploziv! Scriitorul George Beahm a dat lovitura cu volumul „Liniște: vorbește Trump!”, apărut în România grație Editurii RAO.

Exploziv! Cele mai spumoase declarații ale președintelui Statelor Unite

Arogant, tupeist, franc. Volumul reprezintă o colecţie imparţială a celor mai importante declaraţii, relatări, fragmente de interviuri sau opinii ale lui Donald Trump de până acum, dar și din cadrul dezbaterilor prezidenţiale pentru Casa Albă. Arborând mereu un aer de învingător, Trump a devenit un fenomen american și a reușit să câștige alegerile pentru Casa Albă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adevărul despre avere

„Adevărul este că atunci când am început afacerea eram aproape falit. Tata nu mi-a oferit prea mulți bani, mi-a dat în schimb o educație bună și formula simplă prin care să devii bogat: muncește din greu pentru ceea ce-ți place”.

„Ne jefuiesc. Noi reconstruim China. Noi reconstruim multe țări. China are drumuri, poduri, școli. N-ați văzut în viața voastră așa ceva. Podul George Washington e un biet podeț pe lângă ele”.

„Aș construi un zid mare – și nimeni nu construiește ziduri mai bine decât mine, credeți-mă, și încă foarte ieftin – la granița noastră de sud. Și voi pune Mexicul să plătească pentru acel zid. Țineți minte vorbele mele!

Despre autor

George Beahm este autor de bestseller-uri menţionat de New York Times, Publishers Weekly, LA Times și USA Today, cu volume specializate în domeniul business și cultură occidentală. Cărțile sale au fost publicate în peste douăzeci de ţări. Principalele subiecte abordate sunt cenzura, prezentarea unor personalităţi sportive, cât și a unora din domeniul literaturii, cum ar fi Patricia Cornwell, J.K. Rowling, Stephenie Meyer, Philip Pullman și alţii.

„Toţi americanii sunt fascinaţi de Donald Trump, în special de ceea ce spune. Cartea, alcătuită din citate, fragmente de interviu și declaraţii, e ideală pentru simpatizanţii, dar și pentru oponenţii lui Trump“, fishpond.co.nz