S-a făcut DREPTATE pentru bărbatul din Gorj care a stat în închisoare NEVINOVAT. Ce pedeapsă au primit vecinele care au MINŢIT poliţia

S-a făcut DREPTATE pentru bărbatul din Gorj care a stat în închisoare NEVINOVAT. Ce pedeapsă au primit vecinele care au MINŢIT  poliţia

Bărbatului din judeţul Gorj acuzat că ar fi comis o crima în urmă cu doi ani şi care a stat nouă zile în spatele gratiilor fără să fie vinovat - i s-a făcut în sfârşit dreptate!

Cele doua vecine ale lui care în timpul cercetărilor penale i-au minţit pe anchetatori şi l-au numit pe el drept suspect de omor au fost condamnate la închisoare cu executare. Femeile l-au acuzat pe acest nevinovat ca l-ar fi ucis pe soţul uneia dintre ele, deşi în realitate cel decedat a fost victima unui accident rutier, potrivit stirileprotv.ro.

Toată povestea a început în decembrie 2014, când un bărbat a fost găsit mort pe marginea drumului. Anchetatorii au crezut iniţial că victima a fost lovită de o maşină, dar pentru că nu au găsit niciun autoturism implicat în evenimentul rutier, a fost luată în calcul varianta unei crime.

Soţia bărbatului mort le-a spus poliţiştilor că un vecin de-al ei ar avea de a face cu moartea soţului ei. Bărbatul a stat în arest timp de nouă zile până când femeia a recunoscut în faţa anchetatorilor că i-a minţit. Atât văduva, cât şi o prietenă de a ei au fost judecate pentru mărturie mincinoasă, iar acum instanţa le-a condamnat la trei ani şi respectiv trei ani şi zece luni de închisoare cu executare. Autorul accidentului mortal nu a mai fost descoperit.

Ne puteți urmări și pe Google News