Klaus Iohannis: "O să-mi duc MANDATUL până la CAPĂT"

Klaus Iohannis: "O să-mi duc MANDATUL până la CAPĂT"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, răspunde tranşant celor care îi prezic un mandat scrut şi afirmă că e hotărât să îşi ducă mandatul până la capăt.

„Am mai trăit asta și când am devenit primar. Mulți îmi preziceau un final timpuriu în politică și am plecat din funcția de primar în cea de Președinte al României după 15 ani și patru mandate succesive”, a declarat Klaus Iohannis la Timişoara.

Preşedintele a mai vorbit şi despre rezultatele obţinute până în prezent de când ocupă funcţia de şef al statului. El afirmă că a reuşit să facă din domeniul statului de drept şi independenţei justiţiei un exemplu de bune practici în regiune, arată sursa citată.

După ce preşedintele Iohannis a relatat că l-a sunat pe Liviu Dragnea şi i-a cerut să plece din fruntea PSD, şeful social-democraţilor a afirmat că Iohannis nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid şi că acesta a intrat într-o zonă neconstituţională.

Ne puteți urmări și pe Google News

”M-a sunat, nu e prima oară când mă sună. M-a sunat, vineri, seara pe la ora 7. Recunosc că eram la volan și i-am cerut să aștepte câteva minute. Atâta mi-a spus că îi pare rău în plan personal, dar în plan politic crede că ar trebui să mă retrag. Eu cred că poate, fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională. Un partid are interese profund legitime și au și niște drepturi, inclusiv acela de a-și alege liderul politic. Nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid. Cei de la PNL au dreptul să atace, dar nu președintele”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, despre convorbirea de vineri cu preşedintele Iohannis. CITEŞTE MAI MULT…