MOMENT INEDIT la România TV. Traian Băsescu către Victor Ciutacu: „Uite aşa, cum TE-AI AUTODEFINIT, MAIMUŢOI” Fostul preşedinte vrea REABILITAREA fratelui

MOMENT INEDIT la România TV. Traian Băsescu către Victor Ciutacu: „Uite aşa, cum TE-AI AUTODEFINIT, MAIMUŢOI” Fostul preşedinte vrea REABILITAREA fratelui

Joi seara, la România TV, în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu, Traian Băsescu a acceptat să-şi exprime câteva puncte de vedere legate de justiţie şi de procesul fratelui său. Prin telefon, fostul preşedinte al României a susţinut că jurnaliştii din România au puterea de a influenţa anumiţi judecători prin rolul lor de formatori de opinie.

La un moment dat, moderatorul Victor Ciutacu i-a spus că nu crede că un „maimuţoi” ca el poate influenţa deciziile magistraţilor. Replica lui Băsescu a venit imediat.

„Uite aşa, cum te-ai autodefinit, maimuţoi, nemaimutoi, opinia publică influenţează (n.r. – influenţează judecătorii).

Aveţi (n.r. - jurnaliştii) în Justiţie o influenţă extraordinară, iar asta face ca mulţi judecători, când decid arestări preventive, să spună: «Datorită opiniei publice, îl arestăm«». Am văzut cât de brusc a fost smuls din visările lui Gigi Becali, dus la DNA pentru mărturie minicinoasă. A fost în pericol să se pricopsească cu un proces pentru că a minţit. Aş vrea să văd că DNA lucrează la fel pentru toţi. Le dau un nume: Căpăţână, care în faţa instanţei, după ce s-a sfătuit cu familia, a spus că i-a dat bani fratelui meu, deşi inainte spusese că nu i-a dat. E un exemplu cu tratamentul diferit în instanţe în funcţie de nevoi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mă interesează să vadă doamna Kovesi, că nu ea a făcut dosarul (n.r. – dosarul lui Mircea Băsescu), ci un procuror anume. Pe mine mă interesează să reabilitez iamginea fratelui meu. O să prezint public toate detaliile dosarului, inclusiv cu stenograme care deşi existau, au fost sustrase din dosar sau nu au fost puse, pentru că interesul este să cadă vină pe cineva.

La cât de naiv este fratele meu, cu naivităţile lui, deşi e om mare, n-ar putea candida nici la funcţia de scară de bloc.

Deocamdată este o instanţă care a spus că e vinovat, deci nu pot spune eu că e nevinovat. Dosarul e public, ziariştii vor putea să verifice documentele din dosar. Atât timp cât l-a condamnat o instanţă, nu pot spune altfel. M-aş bucura să pot spune nevinovat după ce trece de Curtea de Apel”, a declarat Traian Băsescu.

Dezvăluire INCREDIBILĂ. Traian Băsescu a spus că a fost VICTIMA unui ATAC INFORMATIC major în urmă cu două luni. Zeci de mii de FIŞIERE au fost FURATE din calculatorul fostului preşedinte

Traian Băsescu: „Românii chiar nu vor un stat care să-şi arate puterea prin zăngănitul de cătuşe.”