BĂTAIE ca-n filme, la Constanța. MASCAȚII au folosit SPRAY-uri lacrimogene pentru aplanarea conflictului

BĂTAIE ca-n filme, la Constanța. MASCAȚII au folosit SPRAY-uri lacrimogene pentru aplanarea conflictului

Un accident rutier provocat de o șoferiță care, pe trecerea de pietoni, a lovit, ușor, o tânără de 16 ani, de etnie romă și pe concubinul acesteia, a declanșat un scandal monstru între rudele celor două victime. Scandalul dintre cele două tabere a luat amploare, romii s-au încăierat, pentru potolirea lor fiind nevoie de mascații care au folosit sprayuri lacrimogene.

Mobilizare impresionantă de forțe, în această seară, pe strada Soveja din Constanța, în urma unui accident de circulație. O șoferiță a lovit cu mașina, pe trecerea de pietoni, o tânără de 16 ani și pe concubinul acesteia, ambii de etnie romă. În urma impactului, tânăra s-a ales cu o traumă ușoară iar partenerul ei, cu o o zgârietură la picior. 

La fața locului au ajuns, urgent, două ambulanțe și mai multe mașini ale Poliției. Fata a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale, fiind în afara oricărui pericol. Șoferița a suferit un atac de panică și nu a ieșit din mașină până la sosirea polișiștilor, după ce prietenul fetei a amenințat-o.

Între timp, la locul accidentului au ajuns și rudele victimelor, locuitori de pe strada Semănătorului, zonă cu potențial periculos, locuită de romi care sunt în atenția Poliției din cauza numeroaselor scandalurii. Bătaia generalizată dintre romi a început după ce prietenul tinerei rănite s-a luat la ceartă cu o parte dintre rudele fetei. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Opt mașini ale Poliției Naționale și ale Poliției Locale erau la fața locului. În scurt timp, mascații, chemați ca întăriri, au folosit sprayuri lacrimogene pentru a-i dispersa pe agresorii care  au luat-o la sănătoasa. Un bărbat, care lovise un copil cu un par în cap, a fost săltat de polițiști. Mascații au fost trimiși și la spital dar și pe strada Semănătorului, pentru prevenirea violențelor.