Cătălin Cherecheș face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre ”Noi suntem Statul”

Cătălin Cherecheș face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre ”Noi suntem Statul”

Cătălin Cherecheș a făcut astăzi mai multe dezvăluiri incendiare despre modul în care funcționau cei care fac parte din ”Noi suntem statul”, în cadrul unui interviu la postul Antena 3. Acesta a susținut că mometul ”alegerilor din sufargeria lui Oprea” a fost pregătiti cu mult timp înainte de noaptea de 6 spre 7 decembrie, 2009.

Întrebat cum au ajuns anumiți oameni în UNPR, Cătălin Cherecheș a povestit: ”Domnul Oprea m-a rugat să-l  duc pe Diaconescu la el la birou. Nu păreau că ar fi avut o relație bună.  I-am lăsat singuri câteva minute, iar apoi am fost chemat și eu. Mi s-a spus ca Diaconescu ni se va alătura, că va fi membru UNPR. Știu că și cu doamna Jucan s-a întalnit peste câteva zile”, a spus acesta.

Despre Florian Coldea, Cătălin Cherecheș a susținut că generalul era cunoscut ca un om cu mare influență în Justiție. ”Era știut că Florian Coldea avea cea mai mare influență în Justiție. Mulți alți parlamentari care aveau problem cu Justiția au venit în UNPR. Șerban Mihăilescu a fost unul dar toți cei care s-au alăturat echipei aveau probleme. Au mai fost și din presă și din mediul de afceri. Erau oameni vulnerabili, care erau folosiți într-o astfel de structură. Ofițeri acoperiți erau făcuți. Și eu personal am fost chemat să aduc un CV și să mă facă ofițer. Am refuzat atunci și am spus că nu mi se cuvine, că nu am făcut nici armata și au renunțat”, a comentat acesta.

Întrebat de jurnaliști despre Gabriel Oprea, deputatul UNPR a susținut că fostul vicepremier a fost ”retras  violent” din sistem. ”Gabriel Oprea e o vicitmă a sistemului. A fost retras violent din sistem. Sistemul era a celor care doreau noua putere în România. Cred că nu s-a ținut de cuvânt să creeze, așa cum I s-a cerut, o majoritate împotriva lui Victor Ponta. Pe Coldea l-am vazut o singură dată la o sedință, dar George Maior era frecvent la aceste întâlniri. Consider că șeful SRI nu era întâmplător la aceste întâlniri. Cred că era un scop précis și clar al acestor întâlniri.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre noaptea alegerilor Cherecheș a povestit că a fost acolo în birul lui Oprea cu altă ocazie dar că planul alegerilor era pus la puct cu mult înainte de momentulacelei seri. ”Momentul cheie a fost pus la puct cu mult înainte de noaptea alegerilor. E vorba despre structuri, sistemul trebuia pus la punct cu mult înainte, din toate punctele de vedere”,a concluzionat Cătălin Cherecheș.