VIAŢA UNEI PROSTITUATE dincolo de UŞILE ÎNCHISE ALE BORDELULUI! Clipele de groază prin care trec FEMEILE CARE ÎŞI VÂND TRUPUL pentru câţiva dolari. MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE

VIAŢA UNEI PROSTITUATE dincolo de UŞILE ÎNCHISE ALE BORDELULUI! Clipele de groază prin care trec FEMEILE CARE ÎŞI VÂND TRUPUL  pentru câţiva dolari. MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE

O prostituată din Marea Britanie, cunoscută sub pseudonimul de Polly Trope, a povestit clipele de groază prin care a trecut şi cum a ajuns să facă supradoză de cocaină.

Polly studia pentru doctorat la o facultate din Statele Unite ale Americii, dar din cauza cheltuielilor foarte mari, a ajuns să-şi vândă trupul pentru a putea face faţa cheltuielilor. 

Simţind că nu-şi va putea finaliza studiile, tânăra s-a întors în oraşul natal, Londra, pentru că trăia cu impresia că îi va fi mai uşor să-şi găsească o slujbă acolo. Ajunsă acasă, Polly s-a abătut de la planul prestabilit şi şi-a dat toţi banii agonisiţi pe alcool şi droguri. 

Unul dintre dealerii săi i-a propus să se reapuce de vechea meserie. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„M-a întrebat dacă vreau să cumpăr droguri. I-am spus că nu, explicându-i că într-un fel drogurile mă aduseseră în situația în care eram. Mi-a spus: «Pot să te ajut să faci niște bani. Hai să mergem în cluburi și facem un târg: tu le faci sex oral, iar eu le vând niște cocaină»”, a povestit femeia.

Pentru că erau înstăriți, majoritatea clienților ei se drogau cu cocaină. La un moment dat, un bărbat i-a oferit și ei, iar înainte să apuce să spună ceva a început să-i bage droguri în vagin. 

„Un tip lua 15 grame de cocaină în decursul a câteva ore. Într-o zi m-a întrebat dacă vreau și eu așa că am luat câteva linii... apoi a început să-și bage mâinile în vaginul meu și erau acoperite de cocaină, așa că luam mai multă pe calea aceea și am făcut supradoză. Dintr-o dată a început să-mi bată inima foarte puternic și transpiram abundent. Am încercat să plec, dar el a încuiat ușa. Când doamna de la bordel a bătut să ne spună că se terminase ora, a deschis și a plătit pentru încă o oră. A fost oribil”, a mărturisit Polly.

A ajuns să ia chlamydia din cauza unui prezervativ rupt, însă a scăpat repede datorită serviciilor oferite de clinicile din Londra către prostituate. Ceea ce făcea o afecta psihic, iar diminețile de după le petrecea încercând să-și alunge suferința cu mese copioase sau cadouri pe care și le făcea singură. Banii pe care nu-i cheltuia pe „recompense” îi punea la bancă, să-și plătească datoriile.

În cele din urmă, Polly a reușit să obțină un job la un call center, iar atunci a limitat numărul de zile petrecute la bordel de la 7 la una singură. „Când m-am oprit a fost o decizie impulsivă. Nu aveam un plan B. Pur și simplu nu mai voiam să lucrez în industria sexului”, a explicat Polly. 

În prezent, Polly s-a reapucat de cursurile de doctorat, pe care este pe cale să le finalizeze, iar acum lucrează la o companie de turism a unui prieten. Au trecut patru ani de când a plecat de la bordel, și chiar a scris o carte despre experiența ei, numită: „Cured Meat: Memoirs of a Psychiatric Runaway”. 

Sursă: Cosmopolitan