Vremea o ia RAZNA! România, cuprinsă de fenomene EXTREME. SPECIALIȘTII sunt BULVERSAȚI

Vremea o ia RAZNA! România, cuprinsă de fenomene EXTREME. SPECIALIȘTII sunt BULVERSAȚI

Vremea din 12 noiembrie aduce o scădere a temperaturilor în toată țara. Prognoza meteo anunță cer acoperit de nori pe tot parcursul zilei, ceață pe parcursul nopții.

Luni, temperaturile mai scad cu două grade Celsius, iar meteorologii anunță că valorile se apropie ușor de nivelul climatologic la care ne aflăm. Totuși, pe timpul zilei încă ne vom bucura de soare în vest, centru și nord, și în sud est. De marți,vremea se răcește simțitor, mai ales în sud și în est, unde se vor înregista ploi sau burniță, existând riscul apariției poleiului. 

Potrivit vremea ido, cerul va fi acoperit de nori încă de la primele ore ale dimineții, dar și nopatea. Temperaturile maxime nu vor depăși  12°C, cu trei grade mai puțin decât în ziua precedentă. Totuși, temperataurile nocturne mai cresc cu trei grade față de noaptea de duminică, atingând valoarea de 7 grade Celsius. Vântul suflă cu 9 km/h dinspre NE, iar nopatea cu 12 km/h dinspre NE. De asemenea, pe parcursul nopții există șanse de precipitații, dar nu sunt anunțate ploi. Temperaturile continuă să scadă pe parcusul săptămânii viitoare! 

 

Ne puteți urmări și pe Google News