Se pregătește un nou ATAC? SITUAȚIA TENSIONATĂ continuă. ANUNȚUL-BOMBĂ făcut de RUSIA

Se pregătește un nou ATAC? SITUAȚIA TENSIONATĂ continuă. ANUNȚUL-BOMBĂ făcut de RUSIA

Autoritățile din Rusia au observat faptul că SUA își consolidează prezența militară în Orientul Mijlociu.

Luni, Ministerul Apărării din Rsuia a anunțat că  acest lucru poate însemna că Administrația de la Washington pregătește un atac împotriva forțelor guvernamentale din Siria, informează Reutres.

 

Generalul Igor Konashenjov a declarat pentru mai multe agenții de presă rusești că în data de 25 august, că un distrugător american, USS Ross, a intrat în Marea Mediterană. La bordul acestuia se află 28 de rachete Tomahawk, capabile să atingă orice țintă din Siria.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Reamintim că oficialii americani au avertizat Rusia că vor lua măsuri militare drastice împotriva Siriei pentru orice utilizare a armelor chimice în această țară. Statele Unite susțin că au informații din care ar reieși că preşedintele Bashar al-Assad ar planifica un atac chimic în provincia Idlib, ultima regiune aflată sub controlul rebelilor.  

În acest context, consilierul american pentru Securitate Naţională, John Bolton, ia transmis omologului său Nikolai Patruşev că Statele Unite sunt pregătite să răspundă cu o forţă militară şi mai mare decât cea utilizată asupra regimului Assad în trecut.