ACUM s-a AFLAT! A MURIT un COLOS al CINEMATOGRAFIEI. A fost ÎNMORMÂNTAT în SECRET

ACUM s-a AFLAT! A MURIT un COLOS al CINEMATOGRAFIEI. A fost ÎNMORMÂNTAT în SECRET

Masahiko Tsugawa, actorul japonez cu o carieră lungă în lumea filmului și a televiziunii, a murit la vârsta de 78 de ani.

Regretatul artist s-a stins după ce a suferit un atac de cord sâmbătă, 4 august, anunță jurnaliștii de la japantimes.co.jp, dar vestea morții lui a fost făcută publică astăzi. Mai mult, el a fost înmormântat în secret.

Masahiko Tsugawa, un actor cu numeroase apariții în pelicule și la TV, s-a stins din viață din cauza unui atac de cord. Presa locală a titrat că locul în care a survenit decesul nu a fost dezvăluit, iar la funeraliile, care au fost organizate în mare secret, au participat doar membrii familiei și rudele apropiate.

Născut pe 2 ianuarie 1940 în Nakagyo-ku, Kyoto, regretatul actor a început să lucreze pe platourile de filmare la o vârstă fragedă. Și asta pentru că bunicul și unchiul său au fost regizori faimoși. De altfel, și el a avut o carieră frumoasă: a jucat în numeroase pelicule, iar unele dintre care a interpretat personalități din viața reală. În 2006, el a regizat primul său film, însă, în locul numelui său a ales altul: Masahiko Makino.

Ne puteți urmări și pe Google News