Scandalul alegerilor din 2016 CONTINUĂ. Donald Trump va fi CHESTIONAT de procurorii federali. „El a fost întotdeauna interesat să MĂRTURISEASCĂ”

Scandalul alegerilor din 2016 CONTINUĂ. Donald Trump va fi CHESTIONAT de procurorii federali. „El a fost întotdeauna interesat să MĂRTURISEASCĂ”

Consilierul special Robert Mueller a declarat că dorește să îl intervieveze pe Donald Trump cu privire la obstrucționarea justiției și este pregătit să reducă numărul de întrebări pe care președintele le va primi.

Surse au declarat, miercuri, pentru CNN, că Mueller și-a propus să limiteze numărul de întrebări legate de obstrucționarea justiției. Trump va fi chestionat dar nu se dorește să ofere doar răspunsuri scrise. Avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, a declarat că încă stabilesc reguli de bază pentru interviul potențial, în timp ce Mueller deja investighează presupusa intervenție rusească în alegerile din 2016, informează dailymail.co.uk

Echipa juridică a președintelui s-a oferit să ofere doar răspunsuri scrise. Când au dat curs propunerii echipei juridice a liderului de la Casa Albă, echipa lui Mueller și-a subliniat intenția de a îi lua un interviu personal președintelui. Propunerea a fost făcută în urma instențelor lui Giuliani.

„El a fost întotdeauna interesat să mărturisească”, a declarat Giuliani, fostul primar al orașului New York, pentru CNN. „Noi, adică echipa de avocați ce mă include și pe mine, avem cele mai multe rezerve cu privire la asta”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Consilierul special, Robert Mueller, vrea să intervieveze pe Donald Trump. Anterior, s-a făcut public faptul că echipa de procurori federali a lui Mueller intenționeză să îl întrebe pe președinte despre obstrucționarea justiției.

Când Trump a fost informat de către avocații săi despre această situație, el a reacționat cu furie pe Twitter, postând mai multe mesaje agresive împotriva Departamentului de Justiție și a șefului său, procurorul general Jeff Sessions.

Confruntat cu un nou val de acuzații, președintele a încercat în mod deliberat să obstrucționeze proba lui Mueller. Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat că președintele consideră că este timpul ca situația să „ajungă la final”.