SUTE DE OAMENI PROTESTEAZĂ din cauza vizitei lui Donald Trump ÎN MAREA BRITANIE!

SUTE DE OAMENI PROTESTEAZĂ din cauza vizitei lui Donald Trump ÎN MAREA BRITANIE!

Președintele american Donald Trump nu s-a rezumat doar la a genera controverse în cadrul summitului NATO, ce a avut loc la Bruxelles. Acesta continua să stârnească polemici prin vizita pe care acesta o va face, împreună cu soția sa, Melania Trump, în Marea Britanie. În aceste circumstanțe, liderul de la Casa Albă a provocat sute de cetățeni să iasă din casă şi să protesteze, pe fondul vizitei sale.

 

Dacă zilele trecute întreg globul era șocat de afirmațiile pe care Donald Trump le-a făcut la adresa Germaniei, afirmând că aceasta este supusă Rusiei, președintele american a atins apogeul acestor tensiuni prin vizita sa în Marea Britanie. Liderul are programate in decursul acestui weekend întâlniri cu primul ministru, Theresa May, însă şi cu regina Elizabeth a II-a. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Scopul acestor întâlniri este de a de a discuta efectele post-Brexit în ceea ce priveşte comerțul, imigranții şi posibilele efecte ale acestui eveniment asupra SUA şi Marii Britanii. Reacțiile cetățenilor nu au întârziat să apară, aceștia organizându-se pe rețelele de socializare online şi manifestându-și dezacordul față de vizita liderului american. 

 

Indivizii care au ieșit în stradă îşi declară contestația față de politicile sale de conducere, Donald Trump făcându-se remarcat în sfera politică prin declarații scandaloase şi alegeri nonconformiste. Nu mai puțin de 1.000 de ofițeri de poliție au fost prezenți la Palatul Blenheim pentru a asigura protecția președintelui american față de manifestări sau față de un posibil atac terorist.