Alina Gorghiu a aflat pe cine URĂŞTE cel mai tare Liviu Dragnea

Alina Gorghiu a aflat pe cine URĂŞTE cel mai tare Liviu  Dragnea

Alina Gorghiu este convinsă, că Dragnea, în aceste monente are toate motivele să-l urască pe liderul ALDE deoarece în ultima săptămână a reusţit să-l enerveze cel mai tare. În acest context, Gorghiu crede că liderul PSD îl urăşte pe Călin Popescu Tăriceanu.

Alina Gorghiu: "Domnul Tăriceanu nu mai este de mult timp liberal în accepțiunea pe care mi-o doresc eu. A fi la braț la braț cu PSD-ul atâta vreme înseamnă că te consaminizezi cumva. El a luat multe din metehnele domnului Dragnea, dar are o bilă albă de la mine", a declarat aceasta.

De ce crede că Dragnea îl urăşte pe Tăriceanu şi ce i-a distanţat

"Cel puțin în ultima săptămână, sunt convinsă că este omul care a reușit să-l enerveze cel mai tare pe Liviu Dragnea pentru că a fost cel care s-a opus ordonanței de urgență pe modificarea codurilor penale. El și ulterior UDMR. Sunt absolut convinsă că Liviu Dragnea îl urăște pe Călin Popescu Tăriceanu. Domnul Dragnea își atingea obiectivul: o secundă intrată în vigoare, nu mai conta că peste două ore era declarată neconstituțională," a spus Alina Gorghiu pentru DCNews.

Ne puteți urmări și pe Google News