ALIMENTUL care „strică” DIETA. Renunțarea la el produce MINUNI

ALIMENTUL care „strică” DIETA. Renunțarea la el produce MINUNI

Medicul nutriționist Mihaela Bilic atenționează că persoanele care țin dietă nu trebuie să renunțe la mâncarea gătită dacă se află la dietă, dar spune că excesul de ulei face ca slăbitul să fie mai greu.

„Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate și sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic și multe calorii. Orice poți mânca rece în picioare, în mașină sau în canapea la televizor îngrașă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniță.Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

Dacă se renunță la ulei, rezultatele se vor vedea după o lună, asigură Mihaela Bilic.

„vem în tradițiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiță”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunțați o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiți ce gust are mâncarea fără el. Lăsați doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veți slăbi, vă promit!”, a mai spus aceasta.

 

Ne puteți urmări și pe Google News