FILMUL EVZ: The Cable Guy

FILMUL EVZ: The Cable Guy

Cel de-al doilea lungmetraj regizat de actorul Ben Stiller dă frâu liber nebuniei lui Jim Carrey.

Steven Kovacs (Matthew Broderick) este un tip obişnuit, care încă nu a trecut peste despărţirea de iubita sa, Robin (Leslie Mann). Când se mută într-un nou apartament, el face cunoştinţă cu Chip (Jim Carrey), cel care se ocupă de cablurile de televiziune. Încearcă să-i dea acestuia obişnuitul peşcheş de 50 de dolari, dar bărbatul nu-i vrea banii, ci doar prietenia lui. Astfel, înainte să-şi dea seama, Chip devine cel mai bun prieten al său.

Nu după mult timp însă, Steven îşi dă seama că Chip nu este zdravăn la cap şi-i spune că nu vrea să-l mai vadă. Mai rău este că nimeni nu-l crede pe Steven când îl acuză pe Chip că ar fi răuvoitor.

La acel moment, Jim Carrey a înregistrat un nou record, fiind plătit pentru rolul său cu 20 de milioane de dolari. Renumit pentru umorul şi flexibilitatea feţei lui, talentul lui în ceea ce priveşte baschetul lasă mult de dorit. Astfel, după ce Ben Stiller a descoperit că actorul principal habar nu are nici măcar să dribleze, l-a pus să mimeze acţiunea, iar experţii în efecte speciale au făcut restul.

Ne puteți urmări și pe Google News

DIGI FILM - 20.00 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2pCKVdG0Huk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>