Evenimentul Zilei > Monden > 8 lucruri pe care le poți afla despre cineva după primul sărut. Studii complexe
8 lucruri pe care le poți afla despre cineva după primul sărut. Studii complexe

8 lucruri pe care le poți afla despre cineva după primul sărut. Studii complexe

Potrivit unor studii, o femeie obișnuită sărută aproximativ 15 bărbați, are două relații pe termen lung și suferă din dragoste de cel puțin de două ori înainte de a-şi întâlni „alesul”. De fapt, primul sărut este cel care oferă o mică perspectivă asupra tuturor relațiilor, având în vedere că poate dezvălui multe informaţii-cheie despre un partener și sentimentele sale.

Chimia este foarte importantă

Bright Side a făcut o listă cu 8 concluzii pe care le poți trage despre partenerul tău după primul sărut. Există chimie cu partenerul dumneavoastră? Despre chimie, sursa citată subliniază că nu poate fi pusă în cuvinte. Este ceva ce simți doar când o experimentezi direct, când buzele tale ating buzele partenerului şi îți dorești ca momentul să dureze pentru totdeauna.

Şi asta se întâmplă chiar dacă partenerul nu este cel mai bun din lume la sărutat, dar te face să simți o legătură puternică. Atunci sunt semne bune.

Dacă vă simțiți dezamăgiţi după primul sărut și nu există deloc scânteia între voi, sunt şanse mari ca situaţia să nu se schimbe. Chimia nu vine și pleacă. Ea ar trebui să fie acolo de la bun început.

Partenerul va fi bun în dormitor?

De obicei, se crede că primul sărut vă poate spune multe despre viitoarele relații, inclusiv despre problemele legate de relaţiile intime. De fapt, o mare parte din tehnica utilizată în timpul primului sărut este aplicată mai târziu în dormitor.

Primul sărut este adesea decisiv pentru parteneri. La finalul acestuia, ei vor şti dacă merită vor să ajungă împreună în dormitor. Bright Side notează că atenţia nu trebuie să fie concentrată doar asupra buzelor partenerului.

Este foarte important să simțiți şi cum se mişcă mâinile acestuia. Mai exact, ce părți ale corpului preferă să mângâie. Și dacă partenerul explorează tot corpul când sărută, probabil va face la fel şi în pat.

Sărutul arată încrederea unui partener

Este partenerul tău suficient de încrezător? Modul în care abordează primul sărut poate indica de încredere al femeilor şi al bărbaţilor. Se agită nervos cu cheile înainte de a se apleca spre tine?

Încearcă să-ți forțeze sărutul? Iubitul tău începe sărutul având capul ridicat? Prietena ta răspunde punându-și brațele în jurul gâtului tău? Sunt câteva detalii care arată dacă el sau ea au încredere.

O persoană încrezătoare știe ce face și nu regretă. Deci, dacă vă simțiți încrezător atunci când vă sărutați partenerul și știți că şi el simte la fel, probabil că aceea este relația pe care o căutați.

Un alt semn de încredere este când partenerul tău nu se teme să te complimenteze sau să facă primul pas spre sărut. Mare atenţie! Cei care sunt dispuși să-și arate emoțiile după primul sărut nu vor ascunde nimic în viitor.

Un sărut spune multe despre igienă

Deși poate părea destul de evident, aproape nimeni nu acordă atenție igienei partenerului în timpul primului sărut. Cu toate acestea, poate dezvălui multe despre atitudinea lor față de tine.

Se simte mirosul gumei de mestecat cu aromă de mentă? A fost folosit un parfum fin? A făcut duș şi hainele au miros proaspăt? Dacă da, partenerului tău îi pasă de părerea ta.

În caz contrar, nu vă lăsați blocați în iluzia că s-a întâmplat o singură dată şi a fost doar un accident. Chiar dacă nu ați avut planuri să vă sărutați, partenerul dumneavoastră ar trebui să cunoască bine regulile de igienă personală.

Deci, dacă simțiți că nici măcar nu s-au spălat pe dinți, cu siguranță nu se vor deranja să folosească apă de gură pentru viitoarele săruturi.

Sărutul explică nevoile fiecăruia dintre noi

Este partenerul un bun ascultător? Când vă sărutați partenerul, nu puteți explica prin cuvinte ceea ce căutați. Așadar, limbajul corpului joacă un rol cu ​​adevărat important. Este esenţial să vedeți dacă partenerul vă poate urma exemplul.

Astfel, dacă nu-ți plac apăsările limbii sale și îi arăți asta, ar trebui să înceteze să insiste și să se adapteze ritmului tău. În fiecare sărut, trimitem zeci de semnale, avertizând persoana cât de puternic trebuie să-şi apese buzele sau din contră, cât delicateţe trebuie să arate.

Dacă partenerul tău preia toate indiciile tale, ar putea fi un semn bun! Înseamnă că şi el, şi ea sunt atenţi şi gata să facă unele mici sacrificii de dragul relației.

Cât de serioasă va fi relația ta?

Evident, dacă o persoană te sărută, va confirma nivelul atracției de la prima atingere. Cu toate acestea, nu este neapărat un semn al unor intenții serioase. Doar pentru că partenerul tău este atras de tine nu înseamnă că a clarificat ce fel de relație ar dori.

Există anumiți indicatori la care merită să te gândești după primul sărut. De exemplu, a fost doar un prim sărut sau o primă bâjbâială? Ai simțit că partenerul tău intră în sărut sau se grăbeşte?

Nu uita nici de sentimentele tale. Te-a lăsat sărutul ăla cu mai multe dorințe? Ați început să visați cum va arăta viitorul împreună? Sau poate nu vă puteți imagina că puteţu locui cu această persoană sub acelaşi acoperiș? Ar trebui să răspundeți la toate aceste întrebări pentru a vă clarifica și intențiile.

Partenerul tău grăbește lucrurile?

Primul sărut vă poate arăta, de asemenea, dacă partenerul este prea agitat sau nu. Dacă ai observat că partenerul tău încearcă să te sărute pe partea inferioară a corpului, ajunge rapid cu limba pe ureche sau dorește să bage mână sub cămașă, atunci sunt şanse mari să vrea doar să se culce cu tine.

Când partenerul tău nu-ți înțelege limbajul corpului și te împinge să faci ceva ce nu este confortabil chiar şi după ce i-ai spus clar că nu vrei, este un semn al unui început foarte prost. Evident, această persoană nu știe care este importanța răbdării și pur și simplu nu se poate bucura de ceea ce are în momentul de față.

Este partenerul tău apreciativ?

Modul în care partenerul tău te tratează imediat după primul tău sărut este important în definirea atitudinii față de tine. Uită-te la reacție de după.

Se îndepărtează de sărut arătând fericit că i-ai permis să-ți atingă buzele? Zâmbeşte după aceea? Ochii sunt strălucitori și așteaptă ceva mai mult?

Răspunsurile pozitive la toate aceste întrebări înseamnă că partenerul tău este foarte încântat să fie chiar acolo cu tine. Așadar, este posibil să fi găsit persoana potrivită care să te respecte și să aprecieze fiecare moment pe care îl vei petrece împreună, conform brightside.me.